Zdravím, chcel by som sa spýtať, či nemá dakto alebo nevie zohnať dajaké tie staré filmy, hlavne zfilmované diela slovenských literárych autorov. Napríklad bačova žena,o myšiach a ľuďoch alebo dačo podobné, respektíve dajaké nahrávky, alebo či sa to nedá
inak riadne smutne dielo uz podla opisu,co nam profka vravela, som sa skoro rozrevala,strasne smutneee : disappointed: =´( "zavri oci a predstavuj si nasu farmu,povedal Goerge Lennymu -myslim -a zastrelil ho" aby ho zachranil,inak by ho zlyncovali daki farmari,myslim...este som sa to neucila, to si pamatam z hodiny
ja som raz pozerala na dvojke Tanec nad placom...bolo to, co ja viem, dalo sa, ale ze by ma to nejak ohurilo, nemozem povedat.
ale na Dvojke casto chodievali taketo filmy...tam to maju, ale to by si si musel zakupit a to zrejme nechces (no ilegalne stahovanie sa da najst aj zadara :p)
@6 ja som bola v divadle na Tanec nad plačom a zo začiatku nuda, ale potom celkom dobré
@3 taktiež si myslím, že je to velmi smutný príbeh, som to čítala už dávnejšie ... a ostatným odporúčam prečítat, a je to aj tenká kniha, ked sa dobre pamatám
@athelasil hej, viem že to je americké, asi som zle položil otázku... myslel som celkovo filmy na slovenčinu, resp. diela ktoré sú na maturite... keby to len na wareze bolo..
@eraser ale,ako som pisala,zastreli ho,aby ho zachranil pred krutou vrazdou od inych...povedal mu aby zavrel oci a predstavoval si ich vysnivanu farmu... =´(
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
lepsie je precitat si obsah, filmy su slabsie ako knihy.
ale na Dvojke casto chodievali taketo filmy...tam to maju, ale to by si si musel zakupit a to zrejme nechces (no ilegalne stahovanie sa da najst aj zadara :p)
@3 taktiež si myslím, že je to velmi smutný príbeh, som to čítala už dávnejšie ... a ostatným odporúčam prečítat, a je to aj tenká kniha, ked sa dobre pamatám
kazdopadne sa filmy daju zohnat, treba hladat na warez forach, ci ako sa to vola
@eraser ano,ano,to je ono.