Zobrali by ste si na seba zodpovednosť za celú štvorčlennú rodinu(vrátane mňa), do trojdverového autíčka(ale inak velkoťou normálneho, len nemá zadné dvere(vôbec nechápem prečo také vyrábali vôbec) spolu s batožinou v kufri a vodičom čo pred 3 mesiacmi spravil vodický a na žiadnom inom aute dovtedy nejazdil ?
Pre:
- lacnejšie ako ísť vlakom
- väčšina cesty iba po diaľnici
- žiadne prestupovanie a následné lístky na autobus
Proti:
- neskúsený vodič
- trojdverové auto na 8 hod cesty cca
- celá rodina v aute = obrovská zodpovednosť a riziko
- kopce...
- v prípade technickej poruchy/ nejakej nehody zdržanie...
- možnosti hádky
- Plná prdel áut na ceste ktoré sa budú predbiehať a rozčulovať
to by ti nemalo v kopci skapat ani ked vides z autoskoly proste si pred cestou popripominaj nejake znacky co vies, ze ti nejdu, nejake veci (napriklad rozchadzanie do kopca ak ti robi problemy), v kopci podraduj, kludne chod aj pomalsie a na dvojku, do zakrut pomaly, pribrzduj skor nech nevykotis pasazierov a v pohode ja som tak isla tiez chvilku po tom co som mala vodicak na 250km cestu na vysocinu a v pohode, len si proste davaj viac pozor a nestresuj, nemysli na to, ze ich mozes zabit, lebo ich nezabijes, ked si budes davat pozor a nebudes stresovat aj tak za vacsinu nehod nemoze normalny clovek ale niekto opity a podobne.
za mna v pohode, nebala by som sa
Tých výhod je podľa mňa viac, autom sa dostaneš v podstate hocikam, kam chceš a nemusíš sa držať cestovných poriadkov. Skúsenejší šofér by bol ideálny, ale inak prečo nie
@fakecocacolazero no napríklad sa bojím že do niekoho narazím, pretože keď stojím niekde do kopca... tak mi to začne cúvať keď sa chcem rozbehnúť ... chápeš... a keď chcem to spojkou vyrovnať, do polovice tak mi to niekedy skape.
A tiež mám pocit že keď idem 100 tak by to chcelo vyšší prevodový stupeň, čo však tam 6tka nie je ... a na dialnici je 130 ... akože viem jazdiť... ale necítim sa na to že ma tam bude každý predbiehať a niekolko hodin vkuse a hlavne to že keď spravím nejakú chybu alebo niečo tak to môže byť celé v prdeli. A za tych 50-100€ sa to neoplati riskovať... Ja nevieeem
ja sa rozbieham do kopca tak, že držím nožnú brzdu a spojku začnem púšťať až do záberu, vtedy sa začne auto triasť vtedy pustím brzdu dobre pridám a zaroveň pušťam spojku
Mesiac som mala vodicak ked som sla s rodinou z PO do BA, vydrzali to so mnou po Zilinu takze to bol celkom uspech, potom som sa vymenila s mamou Ber auto, lepsie sa ucit teraz ako keby si mal failit potom, ked budes mat vlastnu rodinu, deti.. hehe)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Pre:
- lacnejšie ako ísť vlakom
- väčšina cesty iba po diaľnici
- žiadne prestupovanie a následné lístky na autobus
Proti:
- neskúsený vodič
- trojdverové auto na 8 hod cesty cca
- celá rodina v aute = obrovská zodpovednosť a riziko
- kopce...
- v prípade technickej poruchy/ nejakej nehody zdržanie...
- možnosti hádky
- Plná prdel áut na ceste ktoré sa budú predbiehať a rozčulovať
za mna v pohode, nebala by som sa
A tiež mám pocit že keď idem 100 tak by to chcelo vyšší prevodový stupeň, čo však tam 6tka nie je ... a na dialnici je 130 ... akože viem jazdiť... ale necítim sa na to že ma tam bude každý predbiehať a niekolko hodin vkuse a hlavne to že keď spravím nejakú chybu alebo niečo tak to môže byť celé v prdeli. A za tych 50-100€ sa to neoplati riskovať... Ja nevieeem