Ahojte, v prvom rade vás prosím o seriózne odovede. Potrebujem poradiť, založila som si blog na stránke blogger.com, kde chcem pridávať vlastné fotografie, neviete ako je to s autorskými právami? Bojím sa, že by niekto zneužil moje fotky.
Ja som videla nejaké programy alebo čo to je, že sa nedalo na fotku ani text kliknúť takým spôsobom, aby to niekto skopíroval alebo stiahol Ale nerozumiem sa do toho lebo som to na blogu nikdy nepoužívala. A čo sa týka fotky, keby tvoju fotku niekto veľmi veľmi chcel a aj by si to zablokovala, ten Print Screen aj tak bude fungovať
od zaciatku kedy fotka vznikne je to tvoje dielo chranit si ho mozes watermarkom(vodotlac), trademarkom pripadne logom. Co sa jedna ohladne stahovania s tvojej stranky existuje kod ktory ti chrani samotnu stranku kde bol vlozeny pred stahovanim cohokolvek s webu. urcite by som mrkol na stackoveroflow. p.s. neviem ci tam sa dostanes moc ku programatorskej casti webu kedze to je blogger.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Píšeš pičoviny. To, že dáš niečo na internet, neznamená, že si s tým ľudia môžu robiť čo chcú...