Cawte tak uz za tyzden v utorok celkove skusky tak co ma premna nejake rady ? ponaucenia ? nieco ohladom jazd ? alebo co sa mi hodi do zivota zhodne z autom alebo jazdou ? =D jake auto sa oplati kupit ? poistenie ? vsetko o autach az jazdach tu
zo ze policajti maju svoje je blbost ak mas tie spravne testy inak otazky mas aj v knihe hlavne si s tym nelam hlavu urob si co najviac testov na jazde nepocuvaj nic okrem toho kam mas zabocit a nedaj sa vyviest z rovnovahy a ked to urobis tak dva roky si davaj bacha na pristupky inak o vodicak velmi rychlo prides a hlavne si oblec a obuj nieco pohodlne a odskusane
sprav si vsetky testy doma na compe....ja som to tak spravil a na skuskach som mal plny pocet..... a konstrukciu som sa ucil den pred skuskami.... a mozes ist na stranku www.vodicak.sk ....super stranka ohladne tychto veci
dikes zatial ale nic nove @5 tak ja neviem testy sme dostaly ale zevraj si spravili nove pocul som to od kolegou co uz na skuskach boly...a ani zaboha sa to nemozem naucit polka otazok neni ani v prirucke ani knihe testy robim asi takto "co ti jebe? toto som este v zivote nevidel"
auto si kup nejake do 50 tisíc najlepšie nejaku 1,2 mala poistka malo žerie a nazačiatoks tači potom by som rozmýslal o nejakom golfiku 1,8 turbo benzín XD ale aj tak 120 na rozbitie XD ked sa ti annej nečo pokazi vyčoruješ susedovu 120 XD a ideš XD
no ja som skusky uspesne urobila... ...uz mam aj vodicak...hlavne je prejst si policajne testy aspon 3krat...a nevykaslat sa na ne...a naplanovat si jadzu tak den dva pred skuskami...(mne to pomohlo)..tak zlom vaz..
na www.vodicak.sk sa urcite nespoliehaj. tie testy su tam spravene totalne debilne. furt sa opakuju tie iste otazky a k niektorym sa ani nedostanes!!
vlastna skusenost.
budes vediet hlbku dezenu neviem coho, ale je to 1,6 mm, ale ako daleko mas dat trojuholnik od auta, to sa nedozvies (vravime furt o testoch na vodicak.sk)
pocujte ja budem mat zastupcu hlavneho.. [policajt] len vizorovo je to brutal ako policajt a ze jazdu bere brutalne vazne zene dal pokutu a ze z mostu obcas vihodi capicu a prinuti ta zastavit aj ked nemozes posle ta domou pooomoooc ludia
@17 no ja som sa prave ze odtial ucil ... dostal som aj knihu ale do nej som sa pozrel asi krat za cely kurz......na tej stranke som spravil okolo 40 testov a stacilo...na skuskach som mal plny pocet ......a to je podla mna dobre ze sa niektore otazky opakuju....mne ta stranka strasne pomohla
tak ja neviem ja som chodil poctivo na hodiny teorie a aj tak bolo tam super a vsetko som sa tam naucil.instruktora som mal tiez super.na skusky som sa ucil den predtym sposobom ze som si presiel testy cez net na stranke autoskoly dva krat po sebe.(2x36 testou).vsetky som spravil oba krat.druhy krat vsetky na plny pocet takze som sa nebal ze nieco nebudem vediet .test som spravil na plny pocet na skuske s tym ze ked som ho mal po cca 2min vyskrtany bol som si 100% isty ze je cely dobre
jazda bola tiez fajn..konstrukciu som si len vecer doma za par minut precital.spravil som v pohodke inak na jazde nestresuj a sa uplne skus uvolnit.netrhaj plynom .jazdi isto.a nemas problem
inak dalsie rady po autoskole?..nekup si hned vykonne auto ..bude ta to len lakat robit priestupky ...radsej si kup nejaku fabcu 1,2 alebo nieco take a nauc sa jazdit dobre a zodpovedne a potom si kup nieco novsie a vykonnejsie...
ze vlastn auto nemas este papiere a ze vlastne auto loool
ze rady na skusky? co chces radit pred testom zozer cokoladu nech sa zobudis a ine rady? nic
testy policajti si nemozu urobit nove, je na to vyhlaska a vsade su tie testy take iste, myslim ze ich je okolo 28 druhov roznych, ak sa mylim pardon
bolo tu povedane ze vykone auto na zaciatok si nekupuj, to mas uplne jedno ake si kupis, aj tak pokial si dement(jako bez urazky) ti za tie 2 roky papiere vezmu, pokial samozrejme nemas znamosti
staci aby si sa nahodou zaplietol to nejakej malinkej nehodky a tebe ako zacinajucemu soferovi pritlacia vinu, cize radsej si setri na bicykel
Som na tomto servery dosť pasívny a nerád sa zapájam do konverzácie, ale teraz mi to nedá. Nie silné auto na začiatok??? Prečo? Radíte z vlastnej skúsenosti alebo to niekto povedal, tak to opakujete aby ste vyzerali zodpovedne? Ja z vlastnej skúsenosti hovorím, že pokial chalan vie jazdiť a do autoškoly si ide vyslovene len pre ten papier, a má dosť rozumu a zodpovednosti, silné auto na začiatok nieje problém. Základný problém ľudí je, že nevedia ako sa auto v určitých situáciach správa a nevedia aké má rezervy. Preto odporúčam vyjsť si aj za sucha aj za mokra na opustené parkovisku a odskúšať si čo sa s tým autom dá robiť a hlavne ako sa chová, a kedy stratí priľnavosť. Čo sa týka priestupkov, môžem ich robiť ako s trojlitrovým bmw, tak aj s 1,2 fabčou... na tom nezáleží, keď si debil, zabiješ aj z 50 koňovou 120-cinou... Silné auto je super, ak máš rozum, zažiješ s ním kopec zábavy, a nenarobíš škodu...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
vlastna skusenost.
budes vediet hlbku dezenu neviem coho, ale je to 1,6 mm, ale ako daleko mas dat trojuholnik od auta, to sa nedozvies (vravime furt o testoch na vodicak.sk)
jazda bola tiez fajn..konstrukciu som si len vecer doma za par minut precital.spravil som v pohodke inak na jazde nestresuj a sa uplne skus uvolnit.netrhaj plynom .jazdi isto.a nemas problem
inak dalsie rady po autoskole?..nekup si hned vykonne auto ..bude ta to len lakat robit priestupky ...radsej si kup nejaku fabcu 1,2 alebo nieco take a nauc sa jazdit dobre a zodpovedne a potom si kup nieco novsie a vykonnejsie...
ze rady na skusky? co chces radit pred testom zozer cokoladu nech sa zobudis a ine rady? nic
testy policajti si nemozu urobit nove, je na to vyhlaska a vsade su tie testy take iste, myslim ze ich je okolo 28 druhov roznych, ak sa mylim pardon
bolo tu povedane ze vykone auto na zaciatok si nekupuj, to mas uplne jedno ake si kupis, aj tak pokial si dement(jako bez urazky) ti za tie 2 roky papiere vezmu, pokial samozrejme nemas znamosti
staci aby si sa nahodou zaplietol to nejakej malinkej nehodky a tebe ako zacinajucemu soferovi pritlacia vinu, cize radsej si setri na bicykel