tak ako @exonr odporucam nejaky ten gainer a proteiny, plus odporucam este pangamin, kedze to su tablety vytvorene na baze pivovarskych kvasnic , cize dodavaju chut do jedla, B 12 vela ludom nepomaha , podla mna jeden z mytusov , ale neviem ak ini,,, vies ja teraz na tom ficim, uvidim ako sa to bude vyvijat
Nechcem ťa srašiť ale B12 je ,,rastový vitamín" ktorý podporuje rast buniek aj rakovinových, preto by som bol prinajmenšom obozretný, je to ,,chemický" vitamín a chémia v tele nerobí moc dobrotu, pokial maš v poriadku štitnú zlazu tak namiesto chemického vitamínu B12 je lepšie konzumovať ,,vo veľkom" kyslú kapustu v surovom stave , tá obsahuje dosť veľké množstvo vitamínu B12 ale aj vitamín C a máš to v jednom , divím sa niektorým ktorí si priam vyžadujú pichať vitamín B12 ale nerátajú s následkami, ja osobne by som si nikdy nedal pichať B12.
@dixyke1 ja by som si to nehal pichat alebo by som zacal jest dake lieky lebo dost ma to sere ze mozem zjest co chcem v akom kolvek mnozstve a nepriberiem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
nie som extra štíhla, ale v tej dobe som z toho nepribrala ani gram.. ale zas, možno na iné telo to má iné účinky