aby boli hladké a lesklé? šlahni na ne veeeľa a ešte viac silikónov, hentie gliss kury sú na to fakt super, minule som to pozerala, sestra to používa... v živote by som to na hlavu nedala
Tiež by som sa vyhýbala týmto silikónovým maskám :/ .. radšej si kúp kvalitný kokosový olej, prípadne jojobový a rob si zábaly.
Ono ak máš fakt suché vlasy tak neuškodí trošku votrieť aj do suchých vlasov.. len jemne rozotrieť olej v rukách a prejsť po vlasoch.. ale pozor na množstvo,aby si ich nemala mastné.
A používať niečo prírodnejšie, čo vlasy vyživí ZVNÚTRA
@anitchka hm, ja mám veľmi dlhé vlasy...boli strašne zničené a naozaj som uvažovala nad tým, že ich radikálne zostrihám len preto, aby sa obnovili...
ale skočila som do salónu a bol tam jeden neskutočný týpek, z ktorého sa stal môj najmilší kaderník...ten mi to poradil (nie len preto, že to má pod patronátom ich kaderníctvo) ale skôr preto, lebo ma nechcel ostrihať...povedal, že mi to dá zadarmo a ak mi to pomôže, bude len rád a bude sa o ne s láskou starať...
to bolo asi pred rokom a doteraz som nepoužila nič iné, len tieto šampóny, každé tri mesiace za ním skočím a som spokojná a teším sa z dokonalých vlasov...
@majusssska mne teda vlasy "vyživí" aj dobrý balzam alebo maska.. lebo aj taký olej sa do vlasov úplne vcucne a už keď to mám tak napísať,tak sú tie vlasy kvázi napapané. A tak pôsobia aj prírodné balzamy a masky..aspoň u mňa to tak funguje
@hopelight ja iba hovorím, že výživa vlasov zvnútra to sú proste vitamíny a strava, všetko ostatné ako oleje, šampóny, balzamy, masky, kondicionéry, to je "výživa" zvonka (v úvodzovkách preto, že je to skôr starostlivosť ako výživa, lebo vyživovať mŕtve tkanivo je zvláštne slovné spojenie). nepovedala som, že to nepomáha alebo niečo podobné.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
ja si pacam na vlasy masku alebo kondicioner pri KAZDOM umyti inak by som sa v zivote nerozcesala
najlepšia vec na vlasy akú som kedy zažila .... a to som poskúšala asi fakt všetko ... Odporúčam
a kašli na hentaké masky, vajíčko a olej stačí
TOTO
kúp si šamponovú kúru na vlasy (šampón) a masku na časom a dĺžkou poškodené vlasy... nič lepšie neexistuje!!!
a tiež by si si mohla dokúpiť olej na vlasy KÉRASTASE ElixírKultime dokonalé niečo
btw: nie je to lacná záležitosť...
ak vymákneš dobrú cenu, šampón stojí okolo 22€, maska 40-45€ a olej...fúha...35€ tuším...
Ono ak máš fakt suché vlasy tak neuškodí trošku votrieť aj do suchých vlasov.. len jemne rozotrieť olej v rukách a prejsť po vlasoch.. ale pozor na množstvo,aby si ich nemala mastné.
A používať niečo prírodnejšie, čo vlasy vyživí ZVNÚTRA
ale skočila som do salónu a bol tam jeden neskutočný týpek, z ktorého sa stal môj najmilší kaderník...ten mi to poradil (nie len preto, že to má pod patronátom ich kaderníctvo) ale skôr preto, lebo ma nechcel ostrihať...povedal, že mi to dá zadarmo a ak mi to pomôže, bude len rád a bude sa o ne s láskou starať...
to bolo asi pred rokom a doteraz som nepoužila nič iné, len tieto šampóny, každé tri mesiace za ním skočím a som spokojná a teším sa z dokonalých vlasov...
ja ani nemám až tak zničené vlasy, ale sú skôr také nepoddajné a strašne husté, takže niečo si asi kúpim
btw: ten olej je pre všetky typy vlasov, takže ten odporúčam tak či tak...