ale akože fakt, furt len vidím, že jak jedna z druhu trúbkajú na WC...(trebarz v bare - "Poď so mnou" hovorí jedna druhej.) ne žeby som závidel, ale fakt by ma zaujímalo, že čo tam robíte
u nás je argument u dievčat taký..že preto idú dve, lebo jedna stráži dvere a po druhé..sa tá jedna bojí, aby jej niekto náhodou neotvoril dvere, takže tá druhá je na to, aby informovala, že je obsadené D..je to fakt odveci..a preto chodím na WC-ko sama..
a vlastne ako v @13 (síce nikdy som nepociťovala potrebu, aby mi ktosi strážil dvere, vo väčšine prípadov sa totiž dajú zvnútra zatvoriť) ale aby neunikala konverzácia
hmmm. Ak idem na wc s niekým, tak preto, aby som sa mala s kým rozprávať, kým čakám v rade. Alebo na tom záchode predebatujeme niečo veľmi súkromného charakteru, čo nechceme predebatovať pred ľuďmi, čo sú s nami vonku.
Väčšinou ale chodím na záchod sama... už som veľké dievča a viem sa vycikať all on my own
neviem,asi som chlapsky typ smiley: ,ale najradsej chodim sama.ale ked uz chce kamoska,aby som s nou isla,tak idem a rozpravame sa o babskych veciach a ked nemam toaletny,prehodi mi svoj
chodím sama v počiatočnej fáze večera...keď vypijem viac ako štyri pivá, tak na to wécko behám každých pár minút, a proste sa cítim divne, keď idem sama, tak ideme vo dvojici
navyše v krčme, do ktorej chodím doma sa nedajú zamykať dvere, a vždy býva plná opitých ľudí, ktorí neklopú
raz som počula odpoveď na túto otázku asi takúto: Jedna vždy stráži kabelku.. keď som chodila ešte na základnú pretransformovali sme si to na verziu jedna vždy drží zošit.. ale inak ako bolo skôr spomínané dajú sa tam povedať veci ktoré by sa pri zvyšku nemali...
vo dvojici to je este v pohode ja ked sa chystam tak ideme vo stvorici !minimalne ..ja osobne to neznasam ale je mi blbe povedat im ze chcem ist sama ... vzdy nieco preberame ..ohovarame ... pohlad by stal zato
Aj ja chodim uz posledne na WC - ko iba s kamoskou .. Samej mi je smutno.. :/ Kecame, smeje sa, ohovarame.. Aále to len 1 osôbku ktorá si to faktis že zaslúži .. !!! aLe najčastejšie je to argument - Pls, postráž dvere " !"
Ja osobne nezvyknem chodievat na WC s niekym, ale mam spoluziacku, ktora jednoducho nedokaze ist sama (mame WC asi 5 sekund od triedy) a ked s nou nikto nejde, tak sa naserie na cely svet
Neprečítala som všetky komenty nado mnou, tak neviem, či to niekto spomenul, ale nie je odveci, keď mi niekto stráži dvere, lebo ak ste si všimli, vécka sú tak robené po väčšine, že keď holka stojí na lyžiara a ciká, tak keď niekto otvorí dvere na kabínke, tak jej rovno hlavu rozbije
jasne že chodia, lebo ináč keby išla sama tak by sa tej v zrkadle vyzvedala odkiaľ je , čo robí a kde s kým trtkala a nevyšla by odtial ani do záverečnej!!!!.......filip
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
- Idem na wc
- Ozaj, aj mne sa chce (možno nie akútne, ale za chvíľu by bolo aj to)
Tak ideme naraz, pretože mi to príde samozrejmejšie, ako keď jedna odíde, vráti sa a potom druhá odíde a vráti sa
A keď sme kdesi dve, tak ideme jednoznačne po jednej, lebo jedna stráži miesto a veci a druhá si odskočí
Stačí tak?
hmmm. Ak idem na wc s niekým, tak preto, aby som sa mala s kým rozprávať, kým čakám v rade. Alebo na tom záchode predebatujeme niečo veľmi súkromného charakteru, čo nechceme predebatovať pred ľuďmi, čo sú s nami vonku.
Väčšinou ale chodím na záchod sama... už som veľké dievča a viem sa vycikať all on my own
navyše v krčme, do ktorej chodím doma sa nedajú zamykať dvere, a vždy býva plná opitých ľudí, ktorí neklopú
my nechodíme vo dvojici,ale celá skupinka
-Idem s tebou.
-Tak nie.
Nemám to rada.
Asi to nebude tak ako hovoríš...