@5pros ím, nemysli si o mne nič zlé. nemôžem za to, na to video somj narazil náíhodou, trak som chcel vidieť, že čo jej to tam pustil a je to fakt desném psycho
@10 uff, no tak to je šupa Ale myslím, že keď v daktorých diskusiách sú odkazy v kľude na redtube alebo amateri, tak toto skutočne erotické neni , takže si myslím, že v poho
som to myslel tak, že od tohoto videa mám úsmev od ucha k uchu asi pol hodinu, takže ma to celkom potešilo ale teda, keď som si pozrel aj to pôvodné, správal som sa ako tá babka
@24 viem, že to zmazal dakto iný, poďakovanie jemu Ale tak, Kozomrd je masaker, strašne sa smejem dakedy, keď tak náhodou otvorím birdz a tam jeho téma
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
To bolo krute
@5pros ím, nemysli si o mne nič zlé. nemôžem za to, na to video somj narazil náíhodou, trak som chcel vidieť, že čo jej to tam pustil a je to fakt desném psycho
varujem, kýble si prineste k stoličkám
kks a ptm ten rehot LOOOOOOOOOOL
,,jackie! what's wrong with you? you need to talk to someone!!!"
Niečo sa blíži nechutnosťou k reklamám na t-mobile?
Jedine, že by tie grcajúce baby svietili na magentovo
našťastie som mal dosť rozumu aby som si 2 girls 1 cup nepozrel to by bola doživotná trauma..
Aj tak sa divím že sa tie baby na to nechajú nahovoriť.. ja som teda za všelijaké "prasačinky" ale čo je moc, to je príliš..
@34 ludia su rozni.. za prachy sa daju niektori nahovorit na hocico
tu je