V predošlom fóre - Chalani,aký máte pipík? bolo mnoho týpkov urazených a pohoršených nad mojou hlúposťou.. niektorý mi navrhli aby som vytvorila túto anketu ..možno preto lebo očakávajú že sa z tohto príspevku stane nejaká ,,kauza" a chcú odvetu po tom čo uvideli, že sa niekto (zo srandy) pýta na čísla..tak teda aby sme boli spravodlivý..tu žiadané fórum máte
@barb včera som sem zo srandy pridala podobné fórum a hrozne veľa chalanov mi tam písalo že musím mať nízke IQ a teda nech skúsim vytvoriť takúto anketu ,,schválne či vôbec niekto zareaguje" alebo či baby budú rovnako ,,právom" urazené ..
@subarnica niee ..môžem ťa uistiť že sa za týmto profilom skrýva celkom neškodná 16 ročná baba ktorej akurát spolubývajúce radia ,,zaujímavé" témy do diskusií
@kikusskaaaa kdesi mám o tom blog, gúgl je tiež kamarát
V skratke, číslo košíka nič nevraví, ak nemáš obvod, lebo ono sa to odvíja od toho a čím menší obvod, tým väčšie písmenko pri rovnakom objeme košíka (veľkosti prsa)
Takže ak máš trebárs 75C a 65D/E, objem košíka máš rovnaký
Takže napríklad ak si lata s malým obvodom, stále môžeš mať košík v pohode C alebo D a pritom pri väčšom obvode by si mala sotva A
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
inak nic moc
V skratke, číslo košíka nič nevraví, ak nemáš obvod, lebo ono sa to odvíja od toho a čím menší obvod, tým väčšie písmenko pri rovnakom objeme košíka (veľkosti prsa)
Takže ak máš trebárs 75C a 65D/E, objem košíka máš rovnaký
Takže napríklad ak si lata s malým obvodom, stále môžeš mať košík v pohode C alebo D a pritom pri väčšom obvode by si mala sotva A