Predtým som si dávala aj makeup,korektor,ale teraz si už iba dám ceruzku na oči,špirálu,niekedy tiene,púder(už ani ten nezvykávam) a idem si Cez leto sa moc nemalujem
maľujem sa v priemere 1-2x za týždeň a nechýba mi to,skôr ma to otravuje keď sa potom musím odmaľovávať...u mňa hrotí akurát špirála,lesk a niekedy aj ceruzka...
tak teda vojdem do kupelne ked vidiím čo mám na xichte schmatnem najbledší make-up ktorý som našla v drogerkacha zakryjem to bojovisko vikingských bojovníkov v 11 stor. ...ďalehj si dám ceruzku a sem-tam- ke´d nájdem špirálu tak aj tú...tiene si zvyčajne nedávam....
akurát že v poslednom čase si dávam len troška make-upu na jebáky bo mám oči zapálené a žeby mi to nejak vadilo?
@transplantovana to by som predsa bola žlto-zeleno-čierna dôležité je, že vôbec, ale proste VôBEC, nemám peknú farbu pleti však počkaj, až ma uvidíš nenalíčenú
@transplantovana@jogurtovakultura ste si stopercentne isté tým, že si chcete kaziť krásny víkend na roháčoch tým, že tam ja budem nenalíčená pobehovať? urobím čokoľvek, ale maľovať sa budem!
ja čiernu alebo hnedú ceruzku (ak hnedú, tak ju rovno použijem aj ako tieň), špirálu a make-up lokálne. keď idem narýchlo, tak aspoň špirálu. lesk vo výnimočných prípadoch
v lete sa sice skoro nemalujem...ale inak ttroska make-upu ale to len pokial tam nieco neprijemne vybehne.. troska maskary ceruzky alebo jemne tiene a lesk... tot vse...
v lete len ceruzka a maskara mozno kusok pudru ale ked je chladnejsie tak aj makeup pod to a korektor hlavne ked idem do skoly rano vyzeram vacsinou katastrofalne ale neprehanam to usta si nemalujem vobec to mozno 4x za rok
prednedávnom to bolo pravidelne linka+špirála, ale posledný mesiac sa moc nemaľujem.. a vyhovuje mi to.. (najlepšie je, že po štyroch rokoch maľovania som si uvedomila, že tvar mojich očí sa mi vlastne celkom páči
tak normalne , tým myslím, že poriadne sa malujem ked idem niekam von... a to je momentalne tak 1x do tyzdna..
naposledy ked som niekede bola a prisla som dovom, hned som lahla do postele bez odmalovania..a na dalsi den : tradaaaaa: namalovana /nie nerobim to casto, ale zufala situcaia si ziada zufale opatrenia/
no a moje malovanie:
1. píling tváre
2. podkladový krém/cez leto iba tak trosku aby nebolo suchô a bolo mastnô
btw ja ked si davam make-up, tak nie z toho dovodu, ze by mi nejak vadili nejake nezrovnalosti pleti a tak lebo plet na tvari mam podla mna v pohode, ale najma kvoli farbe. Lebo ma uz nebavi dookola pocuvat od kazdeho ze aka som strasne bleda
to zalezi na to kam von ked idem napr vencit psa, zaniest nieco kamoske a pod tak sa nemalujem a ked idem do mesta max lesk a spirala... a do skoly spirala, ceruzka, lesk, niekedy tiene
zvykla som sa komplet maľovať, ale to už dávno. Čím staršia, tým lenivejšia Teraz si už iba korektorom zakryjem kruhy pod očami, špeciálnym korektorom nejaké tie nezrovnalosti na pleti, dám si špirálu, ceruzku, balzam na pery a končím
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
behom 2 minút mám na ksichte trochu korektoru
behom ďalších 2 minút mám na očiach špirálu
behom minúty som očesaná
behom 3-5 minút som oblečená (záleží na tom, či som si veci vopred prichystala alebo ešte niečo hľadám)
behom 30 sekúnd mám na sebe trochu púdru
A idem von.
proste si len potrebujem dať dokopy farbu ksichtu, nech nebehám žlto-zeleno-červená po ulici
akurát že v poslednom čase si dávam len troška make-upu na jebáky bo mám oči zapálené a žeby mi to nejak vadilo?
Normálne idem von bez všetkého,len umytá tvár a to je všetko,skôr si dám záležať na vlasoch,alebo len krém,trošku make upu a púder.
Keď idem von,používam krém,make up,púder,farbu na líca,očné tiene, špirálu a buď linku,alebo ceruzku na oči...
a btw. @grietusha ty si z jamajky, keď v takých farbách?
enem. já mam strašne dobre rozpracovaný systém maľovania sa, kedze som mala za spolubyvajucu vrzgajucu Ivu.jaj
slovosled som nechala pod 34stupnami celzia.
celzium, kalcium. v jedne vete to znie čudne. zamyslime sa nad tym.
2) čierna linka okolo očí
3) tiene
4) maskara
5) lesk na pery
a idem.
a ked som iba u nas v dnv tak sa nezvyknem malovat
úplne vždy
Na pery priesvitnú pomádu bez vône (neznášam sladké smrady ), aby som nemala rozpraskanú papuľu.
Na oči ceruzku, maskaru a čierno-nejaké tiene.
naposledy ked som niekede bola a prisla som dovom, hned som lahla do postele bez odmalovania..a na dalsi den : tradaaaaa: namalovana /nie nerobim to casto, ale zufala situcaia si ziada zufale opatrenia/
no a moje malovanie:
1. píling tváre
2. podkladový krém/cez leto iba tak trosku aby nebolo suchô a bolo mastnô
3. krycí make-up
4. korektor
5. špirála
6. lesk/balzam na pery
a niekede po tom pílingu si dám aj šošovky do očí