sestnastka! nehovor mu, ze nema papat vetrovku, on moze vsetko!
peťko, tak si lahni spat vo vetrovke, tam na severe mate urcite zimu preveliku a pocas spanku ti napadaju nejake pavukovce do ust, kedze si znamy tym ako si vychutnavas spanok. a mame po globalnom probleme.
donedávna som si myslela, že mám určitý typ. A potom v podstate kamoška prišla na to, že je trochu iný Starší..o dosť...inak hudobník neviem prečo ma tak ťahá gitara v rukách a umelec. s takou tou dušou...aké teatrálne ale z možností tu uvedených by som volila tretiu
vtipny a inteligentny jedinec moze liezt na nervy..a potrebujete na neho vela energie..
na dobreho mileho a ticheho tolko energie nepotrebujete.. bude vas viac pocuvat..a vtipnost a inteligencia nie je vylucena.. takze byt zenska tak si vyberiem prvu moznost..
nj vtipnemu chlapcovi musi dievca sadnut ( nie sadnut na kkt ), musi mat rovnaky druh, zmysel pre humor, pretoze nie kazdemu pride vtipny chlapec vtipny a zacina sa to krizit so strapnovanim sa
na prvy pohlad (pokec) vtipny a rozkecany. ale neskor musi byt aj mily a dobry. a ak je agresivny typ, tak pritahuje, ale len fyzicky takze neviem za nic konkretne zahlasovat
ja mám najradšej trdlá ale v tom dobrom slova zmysle..žiadnych až príliš sebavedomých týpkov čo keď idú po ulici z mobilu im hrá nejaký strašný rytmus a podobne..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
80 komentov
peťko, tak si lahni spat vo vetrovke, tam na severe mate urcite zimu preveliku a pocas spanku ti napadaju nejake pavukovce do ust, kedze si znamy tym ako si vychutnavas spanok. a mame po globalnom probleme.
@19 ja viem... dopadla som na gebulu
@23 mozes byt rad, ze si este precitam to cislo vedla tvojho nicku
@24 ale na holywood to nestaci
@29 jaj
@39 co tu mam sediet do letnych prazdnin?!
na dobreho mileho a ticheho tolko energie nepotrebujete.. bude vas viac pocuvat..a vtipnost a inteligencia nie je vylucena.. takze byt zenska tak si vyberiem prvu moznost..
ide..ved ma poznas
neboj my sme to pochopili ze tym myslis chudakov, ktori kym nedostanu na hubu tak sa neuvedomia..
Hanba