@pachirisue haha , tak pokiaľ by sa v tomto prípade bralo ako ruka zápästie, tak nie je až taký problém, mať väčší obvod penisu ako dievčenského zápästia
@fatales Dieru ma kazda ale kym ma fyzicky nepritahuje tak ani neriesim jej povahu, az ked mi vzhladom zena vyhovuje tak to potom riesim dalej. ( myslim ohladom potencionalneho vztahu, mam vela objektivne skaredsich kamaratok ktore su fajn. No a musel by som vidiet tu zensku, je mozne ze bude mat jemne hrubsiu ruku ale bude aj tak nadherna..
jeeezis to su otazky. nerozhodujem sa na velkosti ruky. keby vsetko ide fajn ja si vsimnem ze ma mensiu ruku tak neriesim. Ale ak ma mensiu ruku takje asi cely vzrastom nejaky utlejsi, a v om pripade by ma as icely az tak nepritahoval a asi by som si ho ani dako nevsimala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Boli by ste s chlapcom ktory ma hrubsi penis ako mate vy ruku?
lebo zapastie mam malinke celkom, to by musel byt minichlap
rameno mam jak hovadziu kytu na druhej strane
ale co riesim, vobec nejde o porovnavanie ruk omg
Jebťe na predsudky , dôležité je si rozumieť. Ináč povedané dieru ma každá.
A asi nie. Síce tvrdím, že keď mám s niekým byť, o výzor mi nejde, ale nemám rada príliš štíhlych chlapcov.