@veryhappyhippo aty mas aku..? no lebo ked sa kuknu jezis tysi vyoksa akokeby jedina nasvetee vysoka omg a prva otazka nieej ze ahoj ale ze ty si vyrastla alebo kolko merias normalne bombu do ksichtu!
Nikdy sa nezmierim s mojimi 164mi centimetrami :/ radšej by som vytŕčala z radu svojou nadmernou výškou ako by som mala mať toľko ako teraz (a ani nie je isté že mám 164, možno mám aj menej)
Je to strašne nepríjemný pocit ked sa na mňa niekto pozerá z hora.
@flyleaf ver mi nechcela by si ani vytrčať ,každá výška má svoje výhody a nevýhody . Určite by si nechcela mať 183 cm a nohu 43 a potom maš aj hned problemy s oblečením aby ti sedeli rukávy a tak.
@denix ja neviem, mám pocit že vysoký ľudia sú sebavedomejší, a aj tak vyzerajú , ked postavíš vedľa seba vysokého a nízkeho človeka ten vysoký bude vyzerať oveľa istejšie pri tom nízkom..podľa mňa normálna žena by mala mať takých 170 a vyššie.
@bejak oto ani nejde aku vyhodu ale kazdy ma rad nieco ine. ver tomu ze baby ktore maju zasa komplexy zo svojej nizky ti zavidia.
ak si vysoka mozes mat dlhe nohy treba zvyraznit co mas vela chalanom sa to pacilo ked videli vysoku babu.
ja to beriem napr tak ze vsetko ma svoje pro a proti. vysoke baby su zaujimave ale neviem ako by to dopadlo kebyze mam stakou dieta
male baby su zasa zlate. pri vysokej babe som mal uplne pocit ze to je moja partnerka ked stala vedla mna predtym som taky pocit ani nepoznal teraz mam zasa prezmenu niekoho nizkeho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
83 komentov
síce, ja toľko ešte nemám, ale i tak :p
Je to strašne nepríjemný pocit ked sa na mňa niekto pozerá z hora.
ale neviem sa v hentom zaradiť
no ale čo je malé to je zlaté!
asi.
Inak, mávala som 171, teraz 169, zmenšujem sa :/
ale tak mat 195 cm +- nieco malo je ked je niekto chlapcom super
@veryhappyhippo no ved chlapcom toje normalne
ak si vysoka mozes mat dlhe nohy treba zvyraznit co mas vela chalanom sa to pacilo ked videli vysoku babu.
ja to beriem napr tak ze vsetko ma svoje pro a proti. vysoke baby su zaujimave ale neviem ako by to dopadlo kebyze mam stakou dieta
male baby su zasa zlate. pri vysokej babe som mal uplne pocit ze to je moja partnerka ked stala vedla mna predtym som taky pocit ani nepoznal teraz mam zasa prezmenu niekoho nizkeho
jaj coto striedas hejtak nabuducevysoka
uz nejako pokukujem po vysokych babach
ps: ženy-ženy ja mám z vás občas dosť!!! hahahaha