Baby, ktoré sa vyznáte: Aký by bol najlepší farbiaci šampón?
Ja mám špinavý blond vlasy, ale chcela by som ísť na hnedo, poprípade na čierno. Vedel by mi niekto poradiť, nejaký dobrý a hlavne kvalitný farbiaci šampón?
hlavne si nekupuj Palette, vsetky chytaju na hnedo.... odskusane+neskutocne zaseru oblecenie, ak si nedas pozor, a potom sa mozes rozlucit s trickom.....
Nepočúvaj @lesush , ja mám asi piaty krát na hlave palette čiernu šampón a je čierna ako ďas, a drží skoro 3x dlhšie ako píše na obale (24 umytí by mala držať, umývam si hlavu každý deň a už drží dva a pol mesiaca)
žiaden najlepšie je nefarbiť vlasy....ja som začala so šampónom,pokračovala na farbu a teraz som (po 4 rokoch) skončila so zničenými vlasmi a nehorázne to ľutujem..... to len taká malá rada
Ja som si čiernu dávala Garnierku, a Syossku, ale neviem tak to boli farby a nie šampóny.. A hlavne, dať si to na hlavu, zničiť si vlasy takmer rovnako ako farbou s amoniakom , ale vydrží ti to 6 umytí...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
ako je to s hnedými, to neviem.
kedysi ked som mala 13 ci kolko tak som zacinala Palettovymi samponmi, postupne som si samozrejme zacala vlasy farbit...
a odskusala som velke mnozstvo znaciek - garnier, syoss, loreal atd. ale nic tak dobre a dlho nedrzi ako Palette.
takze ano, Palette, forum uzavrete hehehe