ja som minule zistila, že väčšina mojich frajerov aj frajeriek boli odo mňa mladší
čo absolútne vôbec nechápem, pretože som si vždy viac rozumela so staršími ľuďmi a od detstva som sa bavila prevažne so staršími. netuším, ako sa to stalo.
Myslím že si so staršími celkom rozumiem, rozhodne by som do takéhoto vzťahu šiel.
No samozrejme všetko s mierou, 20 ročný rozdiel by bol už pravdepodobne príliš...
raz ma chcel mladší ale ja som v tom období mala frajera a on mi vypisoval strašne smiešne smsky ako napr. :
Ja sa pobijem s tvojim frajerom o teba. Mne je to jedno ja ťa milujem, nebojim sa hoci ma asi rozkope a zabije lebo je 2x väčši ale nebojim sa. Postavim sa mu nech ma aj roztrha
btw brat má spolužiaka...je o rok mladší ...ale ...dala by som si povedať hocikedy
ja som si to nikdy ani nepomyslela, no práve sa mi to stalo, má o 5 rokov menej. asi 2 týždne to trvá zatiaľ no vidím v tom skôr nevýhody keď premýšľam čo bude..
Mladší by mi vadil nakoľko ja potrebujem niekoho múdrejšieho, dospelejšieho, racionálnejšieho a vyspelejšieho ako som ja, čo mi samozrejme mladší partner nevie poskytnúť...
Vacsina boli odo mna mladsi, viditelne starsi ma ani nepritahuju, ja mam rada infantilne kompaktne typy chlap(c)ov, nie mat pocit ze chodim so svojim fotrom
nie,nemala by ma to odradit kedze neviem co vsetko ma odzite,ale urcite by som nebola s niekym kto este nema ani strednu na strednej ma clovek este na vsetko cas a ja chcem byt s niekym kto by mi bol co najviac podobny,niektore veci by musel mat za sebou.a mala som len o 5rokov starsieho,to je najviac zatial,ale zistujem v poslednej dobe,ze uz ked vztah,tak v priblizne rovnakom veku,kvoli tej podobnosti
Moj priatel je o par dni mladsi ako ja,tazke ten rozdiel necitime
Ale vyzera teda starsie ako ja a ja mladsie. Raz mu kamos povedal ze to kde taku patnastku zohnal
momentálne mám :S
a nevidím jediný dôvod, prečo by mi to malo prekážať. ak si dvaja rozumejú tak tam nemá zmysel riešiť vekový rozdiel, zvlášť keď je minimálny
Mala som a bolo to celé zle. Bolo to decko... Súčasný partner je o dva roky starší a aj tak som zo začiatku vzťahu bola na vážkach, či je aspoň rovnako vyspelý ako ja. Už ale našťastie dospel, je to akurát, ale nepohrdla by som aj o 4-5 rokov starším chalanom keby som bola nezadaná, s takými si rozumiem najviac.
ja nescem starsiu babu. som decko a pokojne si to priznam s babou v mojom veku/starsou by to bolo cudne. ale mlade su zase hlupe.... momentalne vidim idealnu partnerku na tych 19-20.
@11 no najväčší vekový rozdiel bol, keď som ako 21ročná chodila so 17ročným ...inak som mala už dvoch o 2 roky mladších (s jedným z nich mám aj dieťa...) a jedného čo bol mladší len o dva mesiace...(ale mladší! :3 )
nejako som na mladších zaťažená
Vždy som mal viac kamarátov medzi staršími, lebo mi prišli iba hlúpe deti, väčšina spolužiakov. Preto by som chcel aj takú ženu, ale je pravda, že časom sa to vyrovná a 50-roční muži už veru príliš ani tie svoje nechcú
chcem sa rozvijať, ešte viac dospievať a nie ísť naspäť... bohužial to vek vždy nevie zaručiť, ale aspon urcita predispozicia by tam mohla byt som na staršie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
čo absolútne vôbec nechápem, pretože som si vždy viac rozumela so staršími ľuďmi a od detstva som sa bavila prevažne so staršími. netuším, ako sa to stalo.
No samozrejme všetko s mierou, 20 ročný rozdiel by bol už pravdepodobne príliš...
Ja sa pobijem s tvojim frajerom o teba. Mne je to jedno ja ťa milujem, nebojim sa hoci ma asi rozkope a zabije lebo je 2x väčši ale nebojim sa. Postavim sa mu nech ma aj roztrha
btw brat má spolužiaka...je o rok mladší ...ale ...dala by som si povedať hocikedy
Ale vyzera teda starsie ako ja a ja mladsie. Raz mu kamos povedal ze to kde taku patnastku zohnal
a nevidím jediný dôvod, prečo by mi to malo prekážať. ak si dvaja rozumejú tak tam nemá zmysel riešiť vekový rozdiel, zvlášť keď je minimálny
a vždy to bolo aj OK ale aj nanič
nejako som na mladších zaťažená