@sugy1 toto je odpoved na otazku, ako moze byt otazka fake? si ujasni pojmy.
@hawaitypek toto hovori clovek s nickom hawaitypek niekomu s nickom blueffect? bitch please. kym tu nebude nutne pouzivat prave mena a priezviska, podlozene rodnym listom, tak budu vsetky prezyvky "fake".
@blueffect tak prezývku si tu musel dať každý... (ale mohol si sem daj aj celé tvoje meno ak si chcel) a tá sa nepočíta pokiaľ z nej píšeš seriózne ale potom sú tu ľudia ktorý si vytvoria ešte jeden účet a cez neho píšu kktiny...
ak sa chceš hádať tak máš smolu pretože ja sa musím aj učiť nielen sa tu snažiť každého odjebávať (snažiť) a potom si mastiť bakulu za PC nad tým...
@sugy1 Vieš načo sú tu taký ľudia ako blueffect, aby sme sa mi cítili lepšie. Keď vieš ze po svete behajú aj takýto upindaný koooti ktorý niesu schopný napísať nič zmysluplné ani niekomu poradiť, ale vedia sa len do každého srať a nezmyselne argumentovať tak ti všetci ostatný hneď pripadajú milší, inteligentnejší a priateľskejší. Hneť je potom svet krajší
@hawaitypek toto je internetovy portal. vsetko je tu sprostost a "fake". to len ty rozlisujes nieco "korektnejsie" a nieco "menej korektne". to s tym ucenim zabolelo. bud korektny troll a netvar sa, ze mas zivot. posluchnem tvoju radu a idem sa venovat mojmu druhemu ja.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
@hawaitypek toto hovori clovek s nickom hawaitypek niekomu s nickom blueffect? bitch please. kym tu nebude nutne pouzivat prave mena a priezviska, podlozene rodnym listom, tak budu vsetky prezyvky "fake".
@hawaitypek ti dobre povedal.
ak sa chceš hádať tak máš smolu pretože ja sa musím aj učiť nielen sa tu snažiť každého odjebávať (snažiť) a potom si mastiť bakulu za PC nad tým...
mne osobne to pride ako uplne neskodne su 100 krat horsie veci typu piss a pod...
Fuj