mne nepadaju... som stale na kratko takze nema co ale to len preto lebo ich mam ako droty a nedaju sa ucesat ked su dlhsie ako 1.5cm :/ s tym asi nik neporadi co?
Zlepší sa ti kvalita vlasov, pretože vlasy dostávajú výživu až do korienkov a tým pádom ju teda akoby dostanú skôr a viac... A tiež nebudeš mať rozštiepené končeky a ak si dáš dobrý strih, môže ti to celkovo zväčšiť objem vlasov. Podstrihávať končeky by si si ale mala minimálne každé tri- štyri mesiace, podľa kvality a toho, ako ti rastú a či sa ti opotrebuvávajú. Ja mám napríklad mastné vlasy a teraz so msa dala zostrihať, aby mi to prevzdušnilo a dala som si aj melír a celkom to pomáha.
@dandybrendy aké "až do korienkov"? Veď jedine v tých korienkoch živiny zavážia, všetko ostatné je mŕtve tkanivo a vplývajú na to už len vonkajšie faktory a teda to, ako sa (ne)ničia
no ja keď sa ostrihám, aby som nemala zničené končeky, mám ich zničené ešte viac, tak už kašlem nato, ty kks, také dlhé som už mohla mať , už neostrihám ani keby neviem čo! , iba ofinu
Mne padajú menej mala som dlhé,skoro až po zadok a keď som mala 2 dni cop vkuse tak som si vytiahla takú guču po rozpustení,že sa mi chcelo plakať. Teraz som ich mala asi týždeň hore v drdole a ako som si ich dneska rozčesala vyčesala som iba zopár vlasov,takže mne to skrátenie pomohlo( a to mi dala dole kaderníčka dobrých 20cm)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
ale padajú stále
Neviem. Z praktických dôvodov sa na krátke vlasy nemôžem sťažovať, aj, keby padanie/nepadanie nebolo primárnym pozitívom.
I don't wanna live on this planet anymore