@Vladino567 ja sa spravam presne tak rovnako kua ked je okolo mna plno bab tak s každou flirtujem a ked som iba z jednou tak v pohode a už ma to tiež začina srať by som sa mal zmeniť
ja si aj tak myslím že príslovie "vrana k vrane sadá a rovný rovného si hladá" hovorí za všetko v tomto prípade a normálny človek na kurvy ani na kokotov nenatrafí
hm neviem, čo myslíš....neviem, podľa koľkých ľudí posudzuješ....podľa akých ľudí posudzuješ....tak ti neviem odpovedať. všetci ľudia sú nejakí. čo by si ty napísal babe, ktorá by založila anketu "chalani preco sa niekedy spravate ako (s prepacenim) "ko.." a niekedy ste uplne normalni fajn . Vysvetli mi to niektory ???"
väčšina z nás a dalo by sa povedať že všetky nevedia čo chcú... to je asi jediné čo ti viem na to napísať.. tak ako my nerozumieme chlapom tak chlapi nikdy nebudú rozumieť ženám...
ja osobne sa tak nespravam, ale myslim, ze odpoved na tvoju otazku znie, tato doba, vsetko toto, ide to strasne rychlo a pojde este rychlejsie...jednoducho to tak je
keby bolo upresnene to pomenovanie "kur..", tak by sa aj dalo k niecomu vyjadrit.. ale takto nechapem celej teme xD to potom ta "kur.." je vlastne kazde druhe dievca.. tak je jasne, ked je iba s jednym chalanom, tak jemu sa venuje viac a trocha sa jemu prisposobi, a ked je s ostatnymi, tak je sama sebou a venuje sa vsetkym
V mojej pozícii je správna otázka:Chalani,prečo sa niekedy správate ako (s prepacenim) "kkt-i" a niekedy ste úplne normálne fajn . Vysvetli mi to niektorý???
Takže takéto diskusie sa neoplatí zakladať,lebo...neni odpoveď,stále to tak bude =D
prestne prečo sa niektory chalani spravaju ako Kkti ?? hm ? to je to istee !! a vlastne prečo sa ti zda že niektore dievcata si Kui ??? podla čoho to sudiš ??
@vladino567 keďže máš 14 rokov do teba si pičovať dovolím,tak idem na to.....takže ako...vravíš tu o všetkých babách akoby boli rovnaké..a tváriš sa, že dvestotisíc báb poznáš...pritom si možno s jednou chodil aj tá ťa podjebala pretože si kokot..a tak si teraz na všetky baby otváraš držku lebo ťa nikto nechce..píšeš sem do verejnej diskusie, že baby sú kurvy...skôr založ diskusiu "Je možné, že preto, že som kokot a žiadna sa pri mne neudrží?"..keby si kokot nebol ty, tak sa so žiadnou kurvou ani nezoznámiš...tak tu láskavo na baby nepičuj keď ich nepoznáš..jaj taký si pridrbaný...
a súhlasím so @sobi@11 ..úplná pravda..sto bodov tomu komentáru
a preco sa niekedy chalani spravaju ako K*K*ti.. a inokedy ste uplne pohodke..? preco to rozdelujes...kazdy obcas zmeni naladicku....a zalezi od povahy....aj ked silna osobnost sa nemeni v pritomnotsi niekoho ineho....ale tak kazdy ma svoje nalady....takze to neber tak....ja napriklad som niekedy ako male decko a inokedy ako presny opak..takze ber to tak..
@vladino567 môžem sa vysrať na tému o nejakých prijebaných chujoch....mňa len zaujíma prečo hovoríš VŠEOBECNE o babách, že sú kurvy..keď si tým myslel baby v dedine, kde bývaš..však sa ich opýtaj prečo sú piče a nie nás..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
83 komentov
čo chápeš pod označením kur**?
Dievcata preco sa niekedy spravate ako (s prepacenim) "kur.." a niekedy ste uplne normalne fajn . Vysvetli mi to niektora ???
no ja newiem čo by som jej napisal iba asi že nech neposudzuje všetkych podla jednoho alebo take niečo
Zakladateľ, choď spať.Peace.
Ak chalan má každý deň inú, je to frajer.
Ak baba má každý deň iného, je to kurva?
To je blbosť.
Za prvé hentaký chalan nieje frajer. A za druhé hentaká baba nieje kurva, lebo za to neberie peniaze.
Samozrejme by mi vadilo, ak by moja priateľka mala za sebou nejakú krušnú minulosť.
V mojej pozícii je správna otázka:Chalani,prečo sa niekedy správate ako (s prepacenim) "kkt-i" a niekedy ste úplne normálne fajn . Vysvetli mi to niektorý???
Takže takéto diskusie sa neoplatí zakladať,lebo...neni odpoveď,stále to tak bude =D
.. Akože ja sa správam podľa nálady,čo mám byť stále neutrál jak naprogramovaná abo čo ?? =D
@3 Súhlasím ..
@vladino567 keďže máš 14 rokov do teba si pičovať dovolím,tak idem na to.....takže ako...vravíš tu o všetkých babách akoby boli rovnaké..a tváriš sa, že dvestotisíc báb poznáš...pritom si možno s jednou chodil aj tá ťa podjebala pretože si kokot..a tak si teraz na všetky baby otváraš držku lebo ťa nikto nechce..píšeš sem do verejnej diskusie, že baby sú kurvy...skôr založ diskusiu "Je možné, že preto, že som kokot a žiadna sa pri mne neudrží?"..keby si kokot nebol ty, tak sa so žiadnou kurvou ani nezoznámiš...tak tu láskavo na baby nepičuj keď ich nepoznáš..jaj taký si pridrbaný...
a súhlasím so @sobi @11 ..úplná pravda..sto bodov tomu komentáru
200 000 bab. a to "kur.." je len prirovnanie niektorich
NO zo ziadnou som nechodil takze z toho vipliva ze som hrozne
viberavi a "kur.." si neviberiem a u nas v obci je [color=red]skoro[/color] kazda "kur .."
a chcel som iba vediet preco?? to je vsetko.. som cel iba preco nemozete bit vsetky mile a uprimne
a nevihovarajte sa na chalanov bo niektori su tiez taki jebnuti jedinci
ale tich neriesim ak chces zaloz si temu o nich
@Hereiam as potrebu sa znizovat na uroven 14r ? a ukazat ze si presne taka ako pise ?