hej aj u mňa boli.. zazvonili,oslovili ma menom, povedali svoje priezvisko, a že majú pre mňa pozvánku na jednu udalosť..tak som ich pustila a to jehovisti
u mňa doma zvonili raz, snažili sa mi niečo vysvetľovať, tak si vypočuli môj 15minútový monológ ako to čo tvrdia je omyl a ako toto a tamto mne hovoriť vážne nemusia, nakoniec s vyplašteným ksichtom tie dve tety zhodnotili, že to so mnou nemá význam, že nemajú už akými argumentami ma presviedčať (ehm ťažko sa so mnou háda keď mám pravdu) odišli a už sa nevrátili. Ale dobre sme si pokecali.
Toto mi povedal kamarát. Vraj k jeho dedovi prišli jehovisti a začali mu somariny hustiť do hlavy. On povedal, počkajte...išiel napúšťať do vedra vody a olial ich
@johny281 To je teraz vazny rozpor, ako to vyriesim, ked pridu nabuduce. Ci tak, ako ten dedko, alebo tak, ako @Qirqi , kazdopadne ani jedno nema chybu
@flussica Ešte mi hovoril jeden príbeh o malom a veľom, ale to si už nepamätám, škoda Urob po svojom, no ja nikdy na takých idiotov nenatrafím, lebo keby áno, tak majú po chlebe.
Toto mi hovoril brat - išli s kamarátom po ulici a zrazu jeden debil mu dal do ruky (možno všetci poznáte strážnu vežu ) no a on pozerá, že čo to je. Brat mu povedal o čo ide a on to roztrhal tomu chumajovi pred očami A ten kkt ani neprdol
Mne tiež rovno zaklopali a skúšali sa mi nasáčkovať do bytu. A to som bola prosím pekne len v nohavičkách a dlhom chlapčenskom tričku (vlastne v pyžame).
Ale tá tetka, sa ani nedostala k slovu poriadne, môj pes, ako inák, začal nebezpečne oňuchávať jej sukňu a nakoniec sa jej pokúšal ošukať koleno, takže zdrhla sama
skratka slovensky narod sa nzaprie. radi sudite nie??? ved Jezis povedal kto sudi ten bude sudeny a vy tu kazdy sudite. a hlavna vec ze tu kazdy veri v Boha a laska k bliznemu kde je. len sa pozrite co robia vasi duchovny ktory vas vedu pedofilia,homosexualita,kradnu, zverujete vase deti do ich ruk nato pametajte je to skazenost sodomia v taketo nabozenstvo pohrdam kazu vodu a piu vino. ja vam len pripominam ze ake nabozenstvo mate vy ktore sa zaklada na lzi,falosnosto.chamtivosti,atd. tak oco vam vlastne ide polovica zvas tu klame hanbite sa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
začali mi čítať z nejakej čudnej biblie a prekrúcali mi nejaké veci a na to som vážne alergická, tú bibliu by som nechcela rozvádzať
a ja neviem prečo tu píšu ľudia že by ich poslali do pi* .trápne reči. proste im rázne vysvetlíš svoje presvedčenie a oni už proste neprídu.
snáď
a žeby volali na telefón? tak asi som mala šťastie na tých miernych.
Toto mi hovoril brat - išli s kamarátom po ulici a zrazu jeden debil mu dal do ruky (možno všetci poznáte strážnu vežu ) no a on pozerá, že čo to je. Brat mu povedal o čo ide a on to roztrhal tomu chumajovi pred očami A ten kkt ani neprdol
@ flussica To je ich časopis.
Ale tá tetka, sa ani nedostala k slovu poriadne, môj pes, ako inák, začal nebezpečne oňuchávať jej sukňu a nakoniec sa jej pokúšal ošukať koleno, takže zdrhla sama