Prosím Vás, na čo konkrétne si mám dať najviac pozor pri odovzdaní bakalárskej práce?(samozrejme školiteľa neriešme ani metodiku písania prác) Jednoducho vaše postrehy kt. pomohli aj vám pri jej písaní a zviazaní? Ďakujem pekne,debilné reakcie si nechajte
niekoľkokrát si to dôkladne prečítaj, daj prácu prečítať aj viacerým ľuďom, niektoré chyby už sám autor ani nevidí po toľkých opravách... A na viazanie bývajú v tom období vždy super zľavy
@ kokli - priebežne konzultovať postup práce so školiteľom. Aby si nemusel na konci veľa prerábať, ak by mal inú predstavu o obsahu jednotlivých kapitol, schém, obrázkov a pod.
- vždy som si na úvod pozrela a prečítala práce, ktoré boli pod školiteľom vedené. Vytvoríš si tak predstavu o riešenej problematike, spôsobe citovania, o prílohách, štylistike textu, ktorú školiteľ uprednostňuje a pod.
- ako píše @ motyylia daj prácu na záver prečítať aj iným ľuďom, nech sa na to pozrú aj z iného uhlu pohľadu a prípadne ti kriticky vyjadria svoj vlastný názor a prehodnoť ich pripomienky na vylepšenie
- nechaj si časovú rezervu na zviazanie práce. Ak si ju dáš viazať na poslednú chvíľu, môže sa stať, že ti to "domrvia" a nezostane ti už čas na opravy (vlastná skúsenosť).
- veci typu rozsah, citácie a pod. si nájdeš v ISO norme a na rôznych stránkach, k tomu sa netreba vyjadrovať.
@motyylia Ja ťa len citujem v podobe tagu vzhľadom na tvoj vyššie uvedený príspevok. Ja ti neradím. Príspevok bol adresovaný výhradne užívateľovi kokli.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
a čo sa týka ostatných vecí tak školitel je na to aby ťa upozornil ak máš niečo zle takže tvoja otazka je podla mna bezpredmetná
- vždy som si na úvod pozrela a prečítala práce, ktoré boli pod školiteľom vedené. Vytvoríš si tak predstavu o riešenej problematike, spôsobe citovania, o prílohách, štylistike textu, ktorú školiteľ uprednostňuje a pod.
- ako píše @ motyylia daj prácu na záver prečítať aj iným ľuďom, nech sa na to pozrú aj z iného uhlu pohľadu a prípadne ti kriticky vyjadria svoj vlastný názor a prehodnoť ich pripomienky na vylepšenie
- nechaj si časovú rezervu na zviazanie práce. Ak si ju dáš viazať na poslednú chvíľu, môže sa stať, že ti to "domrvia" a nezostane ti už čas na opravy (vlastná skúsenosť).
- veci typu rozsah, citácie a pod. si nájdeš v ISO norme a na rôznych stránkach, k tomu sa netreba vyjadrovať.