Otazka pre slovakov zijucich v CR, ktoru banku by ste odoporucili pre 19r studenta? Momentalne na slovensku mam slov. spor. , a som s nou spokojny hlavne pre pocet bankomatov. Nieco beznejsie, kde sa neplatia poplatky za kazdu somarinu.
ceska sporitelna ma poplatky ZA VSETKO, seriozne vazne aj za PRIJATE platby tusim 5kc za kazdu a celi su uplne na smiech, proste banka pre dochodcov. Jediny plus su tie bezplatne prevody so slovenskou sporitelnou. Mala som tam ucet 3 roky tak viem..
Mala som aj v csob, rovnaky shit..
Teraz mam equa bank asi pol roka a som velmi spokojna, nemaju jediny poplatok a vybery zdarma mas z akehokolvek bankomatu neobmedzene, v zahranici na celom svete 9 kc za vyber. SEPA platba 100kc.. Inak ziadne poplatky za vedenie uctu ani nic, aj ked ho nepouzivas. Ale viem ze viacere banky su takto fajn uz teraz ze maju vybery zadarmo zo vsetkych bankomatov (to je pre mna najdolezitejsie), tusim aj mbank ci unicredit teraz si nie som ista.. Len hlavne nie sporitelnu
ahoj, ja mam 11 rokov CSOB a som spokojna. mala som tam kedysi studentske konto to bolo bez poplatkov. mam od nich aj niekolko inych produktov. bankomatov maju dost a vyber je myslim zdarma.
hej csob ma bankomatov "dost" ale stale si ten clovek ktory beha po meste a hlada bankomat csob, pricom stretne dalsich 10 z ktorych by si kludne mohol vybrat + z csob som sa raz odvazila poslat peniaze do zahranicia - velka chyba, platila som DESAT EUR za prevod :d
Bez poplatkov kamenné banky
- Equa - výber so všetkých bankomatov zdarma a sporacii účet
- Fio - zadarmo účet na SR + výber do ich bankomatov 10 výberov zdarma
- Air Bank
Najvyhodnejšie vychádza asi Equa pre ČR, alebo FIO ak Ti budú chodiť peniaze zo SR tak môžu poslielať na slovenský účet bez poplatkov.
Fio sa dopre platby do zahraničia a vrámci EU. Neviem, ako to ma Equa.
mam na odporucanie h8u equa a s nadielkou sluzieb som nadmieru spokojny. ja mam sice premiovu kartu za nejakych 89 kc, kvoli sphere zlavam ale normalny ucet maju zadarmo a kebyze som student, nad inou nerozmyslam.
plus mas moznost vedenia uctu v eurach, takze ked budes chodit na slovensko, vyberas klasicky z eur, bez konverzneho kurzu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Mala som aj v csob, rovnaky shit..
Teraz mam equa bank asi pol roka a som velmi spokojna, nemaju jediny poplatok a vybery zdarma mas z akehokolvek bankomatu neobmedzene, v zahranici na celom svete 9 kc za vyber. SEPA platba 100kc.. Inak ziadne poplatky za vedenie uctu ani nic, aj ked ho nepouzivas. Ale viem ze viacere banky su takto fajn uz teraz ze maju vybery zadarmo zo vsetkych bankomatov (to je pre mna najdolezitejsie), tusim aj mbank ci unicredit teraz si nie som ista.. Len hlavne nie sporitelnu
- Equa - výber so všetkých bankomatov zdarma a sporacii účet
- Fio - zadarmo účet na SR + výber do ich bankomatov 10 výberov zdarma
- Air Bank
Najvyhodnejšie vychádza asi Equa pre ČR, alebo FIO ak Ti budú chodiť peniaze zo SR tak môžu poslielať na slovenský účet bez poplatkov.
Fio sa dopre platby do zahraničia a vrámci EU. Neviem, ako to ma Equa.
plus mas moznost vedenia uctu v eurach, takze ked budes chodit na slovensko, vyberas klasicky z eur, bez konverzneho kurzu.