Mám asi 2 roky starý notebook a použivam ho prakticky stale zapojeny do elektriny ..teraz ked ho odpojim baterka vydrží sotva pol hodinu..Dá sa s tým niečo urobiť, aby vydržala dlhšie alebo treba kupit novu ?(Dá sa vobec kúpiť nova?)
Môj starý notebook vydrží bez zapojenia do siete 5 minút, to znamená že sa okamžite prepína do hibernácie, hádaj čo je horšie...
Musíš vymeniť baterku jedine... a hlavne s tou novou zaobchádzať šetrne, to znamená že aj keď to máš napojené na sieti, aspoň raz týždenne tú baterku nechaj úplne vybiť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Ale to máš dobré, že polhodinu, mne vydrží ledva 10-15 minút a to ho mám len niečo cez rok. A tiež by ma to zaujímalo, ale najskôr asi len kúpiť novú.
ja mám Asus 4. rok, som tiež stále na elektrike, ale keď odpojím noťas, tak 2 hodky vydrží
Hoc ho mám stále v elektrine, ale ja si batériu z noťasu vyberiem, aby mi vydržala dlhšie.
Musíš vymeniť baterku jedine... a hlavne s tou novou zaobchádzať šetrne, to znamená že aj keď to máš napojené na sieti, aspoň raz týždenne tú baterku nechaj úplne vybiť.