Neviem, či je lepší na brucho - ale beh je úplne dokonalý. Pripadá mi to kontaktnejšie ako korčule alebo bicykel, adrenalínovejšie, a v niečom aj ťažšie. Ale mňa to naštartuje ako nič iné!
tak jednoznacne beh, avsak co som cital tak pri bicyklovani zapajas viacej svalov a taktiez pri urcitom bicyklovani niesom si isty ci ked stojis alebo dako moc zaberas zapajas konkretne aj spodne brucho
Tak beh je kondične náročnejší = viac spáliš (vzhladom na čas), ale pri korčulovaní viac posiluješ, takto podla mňa. Avšak pri korčulovani musíš zas ovládať náročnejsiu techniku
z behu chudnes najrychlejsie(tam cvicis v podstate cele telo), bicykel je setrny pre kolena a najlepsie je to kombinovat...korcule su fajn na zadok a stehna
lenze zas treba zvazit, co porovnavame. lebo pvoedzme 20 minut behu, dobr,e neviem kolko ubehnes, tak pol hodina
alebo potom 1,5 hod napr korcule. chapes, je to rozdiel, beh je narocnejsi ale ak to ma byt kratke nemusi to mat taky ucinok, aspon mne to tak vychadza
Nikdy nechudnes tuk z jednej casti tela... cize ked schudnes na bruchu schudnes aj v nohach aj v rukach, proste z celeho tela..
Ako pisu ostatni tak najvacsi kaloricky vydaj na tu istu casovu dobu ma beh... Je uplne jedno co budes robit... Hlavne nieco rob, lebo vacsina ludi robi len s ustami...
podla mňa beh, ale keďže ja mám problémy s kolenami, tak striedam bicykel a korčule
ale sem tam si zabehnem, takých 10 min raz za čas, aby som zabehla 12.min na telesnej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
lenze zas treba zvazit, co porovnavame. lebo pvoedzme 20 minut behu, dobr,e neviem kolko ubehnes, tak pol hodina
alebo potom 1,5 hod napr korcule. chapes, je to rozdiel, beh je narocnejsi ale ak to ma byt kratke nemusi to mat taky ucinok, aspon mne to tak vychadza
Ako pisu ostatni tak najvacsi kaloricky vydaj na tu istu casovu dobu ma beh... Je uplne jedno co budes robit... Hlavne nieco rob, lebo vacsina ludi robi len s ustami...
ale sem tam si zabehnem, takých 10 min raz za čas, aby som zabehla 12.min na telesnej