jasné že nie a prečo by malo? však bežkovanie máš čo to isté čo beh len si na bežkách ale na zimu ti odporúčam skorej bežky ale ak to nemáš kde robiť tak aj beh je stále super
treba dávaš pozor na to aby si nevdychoval studený vzduch do úst ... takže buď nádych nosom ( ale to mon nepreferujem ) takže šatka ako bolo spomínané je perfektná
Počul som, že ti môžu nachladnúť šľachy pri behaní v studenom počasí-nepotvrdzujem to a mne sa to zatiaľ nestalo teda. A pri behaní by si mal nadychovať sa nosom a vydychovať ústami a pekne až do žalúdka inak ti otrhne bok od bolesti
@harmon veď ja dýcham prirodzene presne ako vravíš inak by ma pichalo v boku jak šľak .... a s tými šľachami by som argumentoval pretože pri behu sa skôr zahrievaš
@harmon dýchať nosom sa nedá. nemáš šancu zvládnuť naozajstný beh. a pri takom prietoku si kľudne odpáliš nosne mandle a dutiny. ja dýcham ústami aj nosom. pričom koncom jazyka sa dotýkam horneho ďasna a vzduch preteka štrbinami na stranach medzi lycami a jazykom. tak mám veľkú plochu kde sa vzduch ohrieva od povrchu jazyka podnebia a vnutra lýc. funguje mi to super aj v -15°C
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov