Bola líderkou jednej opozičnej strany a chela dať doporiadku krajinu a nezhody s USA. Bola 8 rokov v exile a keď sa vrátila, hrozili jej smrťou, dokonca zabili dosť ľudí, ktorí za ňou stáli..Vraj bola považovaná za národnú hrdinku...napriek tomu že za ňou stál skoro celý národ, takto dopadla..
NEchápem na čo sa tam vracala, však aj jej otca ktorý bol premierom Pakisatnu tiež zabili....ja by som tam nikdy nevkročil....jej chyba a chyba USA, že sa snažia starať do vecí do ktorých ich nič. USA by sa mali starať hlavne o svoje hamburgery a hollywood. a Bhutovej je mi ľuto pretože mám pocit, že ona skutočne verila v nápravu krajiny.
neviem si predstavit ako by zena mohla riadit taku ultraislamisticku krajinu ako pakistan....pre mna je vlastne prekvapenim ze ju zavrazdili tak neskoro...teraz asi bude v pakistane chaos, v krajine, ktora ma atomove bomby...
Dreamagall: tiež mám pocit že to bol politický ťah..teraz po jej smrti je oveľa viac demonštrácií, oveľa viac mŕtvych..áá celé je to o držku, je mi to ľúto, lebo za ňou stáli ľudia a mala nádej mohla to dať všetko dokopy...celkovo mám z toho pocit akoby ani nebolo 21. storočie..ľudia sú sviňe..
Myr3c: hej počula som ..no mala rovnaký osud ako jej otec, Bhuttová sa vyjadrila že napriek vyhrážkam sa tam vráti a dá krajinu dohromady, napraví konflikty..veď sa vyhrážali, že keď sa vráti do krajiny, nejakých tých rukojemníkov pripravia o život, ešte pred jej príchodom zahynulo veľa ľudí..Neviem čo si mám o tom myslieť, že sa tam vrátila aj keď také obete to nieslo..
Amafrael: si piš že bude, Pakistan sa zruinuje sám..A Bhuttovú by som si vedela predstaviť na čele..bola by to zmena, ale v prvom rade by sa museli zmeniť tie beštie, veď sa pozri ako tam žijú..dobre že sa neposerú s celým tým islamom, koránom a neviem čím všetkým..
Benazir bhutova - nestastnica a koniec - koncov aj cela rodina. Bola dcerou Zulfikara Aliho Bhuta byvaleho premiera, ktoreho dal popravit diktator Ziaul Hak. Zaumienila si urobit z Pakistanu modernu krajinu s demokratickymi principami Zial Pakistan ma este velmi daleko od demokracie ako napriklad Singapur. Benazir mala dve univerzity Oxford a druhu americku. Pre ortodoxneho moslima to vsak ma nulovu hodnotu, pretoze ak je clenom Al kaidy, tak uz len to, ze je bola zena v politike bolo cosi zvratene. Islam je so svojimi praktikami kdesi v 15 storoci, ba ani sa neda tam dost dobre zaradit. Skoda schopnej politicky.
Myr3c: ty prestan rozpravat kecy o tom, ze usa sa ma starat o hamburgery a pod. si uz nacisto debil alebo co?? ked nevidis do veci, tak o nich ani nerozpravaj radsej
ako uz bolo spomenute BOL TO POLITICKY TAH. tak je to ale stale a vsade. ja osobne som ju viac menej obdivovala. nebala sa ist si za svojim. i ked napr. Slovensko neni este nachystane na tak ambiciozne zeny ako ona - to nehovorim o Pakistane. tam su zeny nie na takej urovni ako tu.
ale ku teme- vedela vela a uz ziskavala urcite konekcie a hlavne ludia jej zacali verit a doverovat , no a to sa nepacilo zopar ludom tak jednoducho a rychlo sa jej zbavili- v nicom inomto neni
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Ja ani neviem kto to bol
Teraz to riadne pokazilo už dosť posranú situáciu v krajine. vraj očakávajú demonštrácie a tak
je to dost blbé ze ju zabili, myslím ze fakt mohla dat do poriadku krajinu..
Amafrael: si piš že bude, Pakistan sa zruinuje sám..A Bhuttovú by som si vedela predstaviť na čele..bola by to zmena, ale v prvom rade by sa museli zmeniť tie beštie, veď sa pozri ako tam žijú..dobre že sa neposerú s celým tým islamom, koránom a neviem čím všetkým..
ako uz bolo spomenute BOL TO POLITICKY TAH. tak je to ale stale a vsade. ja osobne som ju viac menej obdivovala. nebala sa ist si za svojim. i ked napr. Slovensko neni este nachystane na tak ambiciozne zeny ako ona - to nehovorim o Pakistane. tam su zeny nie na takej urovni ako tu.
ale ku teme- vedela vela a uz ziskavala urcite konekcie a hlavne ludia jej zacali verit a doverovat , no a to sa nepacilo zopar ludom tak jednoducho a rychlo sa jej zbavili- v nicom inomto neni