napriklad ked niekto povie ze trebars nivea sampon na vyrovavanie vlasov nie je dobry tak tomu uverim lebo si myslim ze to vyskusal a neucinkovalo to tak nebudem zbytocne vyhadzovat peniaze
nie, ani zďaleka keby som mala veriť chujovinám, ktorými ma obťažuje hajjzeloddrene, tak by som bola naozaj to, čo hovorí, alekeďže nie som, mám ho v "la pica"
@krutafunebracka tvoje komenty uz viac menej preskakujem ocami, teda precitam ich ale nejak nevnimam, poznam z pocutia o co ti ide a preco tak zmyslas, tak nemam z apotrebu ti nadavat ani nic ..
@denisska No ale ja to neviem ani sama, o čo mi ide. Okrem toho robiť si prdel. A to je to, že keď si robím prdel, tak vtedy nezmýšľam... Teda nie, že by som sa nevedela krotiť, keď treba.
no tak ja verim len niektorym ludom tu na nete ,ktorych poznam osobne ,ale sice aj niektorym ktorych nepoznam ,ale pisem si s nimi strasne dlho ,cize im doverujem ,neklamali by taky dlhy cas)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Ale väčšinou ma všetko nejak tak ovplyvní (ach)
Kto tu verí MNE a nakoľko?