pokračovanie v komente očkovacej látky v 19. storočí . Vakcína zachránila život mnohým ľudom, ktorých pohryzlo nakazené zviera. Proti besnote nie sme bežne očkovaní, ak vás pohryzie podozrivé zviera, musíte to stihnúť:
Zadanie je hore. Zadanie si prečítajte v mojom komente nick argentina, ok?
@ronik16 Osobne si myslím, že toto nie je vhodné miesto ani spôsob na zdravotnú výchovu. Ak chce niekto robiť osvetu, tak nech si to napíše do blogu, ale má zmysel to dávať do ankety?
Keď sa aj tak väčšina z ľudí ani len nedozvie správnu odpoveď? Napísala ju niekde autorka? Nie! A keď ju niekedy, po istom časovom úseku napíše, akože "tuná máte výsledok", čo myslíš, koľkí sa sem vtedy vrátia iba preto, aby si prečítali správnu odpoveď?
Keby som včera nebola videla, čo si vyrábal v iných fórach (teda minimálne v jednom, kde si sa pochytil a nadával človeku, čo ti nič nespravil), tak sa možno aj pozastavím nad tým, aké urýchlené závery robíš
keď sa po uhryznuti besného zvierata nepodá očkovacia vakcína do 48.hodín tak obeť môže zomrieť. Očkovanie proti besnote nie je povinné očkovanie ale keď niekoho či už pohryzie zdravé či choré zviera očkovať by sa malo či tak alebo tak.
Je to veľmi zákerné ochorenie, infikovaný má veľké bolesti, vysoké horúčky a v ústach má penu veľmi slintá, taký istý príznak je aj pri otrave najakého jedovatého lieku, či už pohryznutie hadom alebo niečo iným. A to musí byť podanie protijedu do 24. hodín, a s postihnútim sa nesmie hýbať inak sa jed dostane do krvného obehu a môže zomrieť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Zadanie je hore. Zadanie si prečítajte v mojom komente nick argentina, ok?
je si myslim na mieste ked ludia vedia poskytnuť PP ak im je známe v akom časovom úseku
Keď sa aj tak väčšina z ľudí ani len nedozvie správnu odpoveď? Napísala ju niekde autorka? Nie! A keď ju niekedy, po istom časovom úseku napíše, akože "tuná máte výsledok", čo myslíš, koľkí sa sem vtedy vrátia iba preto, aby si prečítali správnu odpoveď?
Keby som včera nebola videla, čo si vyrábal v iných fórach (teda minimálne v jednom, kde si sa pochytil a nadával človeku, čo ti nič nespravil), tak sa možno aj pozastavím nad tým, aké urýchlené závery robíš
Je to veľmi zákerné ochorenie, infikovaný má veľké bolesti, vysoké horúčky a v ústach má penu veľmi slintá, taký istý príznak je aj pri otrave najakého jedovatého lieku, či už pohryznutie hadom alebo niečo iným. A to musí byť podanie protijedu do 24. hodín, a s postihnútim sa nesmie hýbať inak sa jed dostane do krvného obehu a môže zomrieť.