nemam, ale dlho som mala jednu. byva oproti mne, pozname sa od malicka, chodili sme spolu do skolky aj do skoly, najlepsie kamaratky nieco cez 10 rokov nevadi, nic netrva vecne
keď prišla ku nám v uprostred primy ako nová spolužiačka a triedna ju posadila za mňa. to bolo, ehm, v druhom rade "od okna", ja som sedela v prvej lavici a ona v druhej, za mnou...hej, pamätám si to celkom presne
hm.... keď som sa uprostred prímy presťahovala a triedna ma posadila ... bla bla to je jedno @marleymt si to pamätá dobre len nám trvalo kým sme sa dali poriadne dokopy xD
raz v skole si jeden kamos zabudol v skrinke kluce,ja som ich zobral ze mu vratim na druhy den, cestou domov som na zastavke videl uz mojho teraz najlepsieho kamosa a spytal sa, ci nie su jeho,napriek tomu, ze som vedel ze jeho nie su ..a tadaa..
ale momentalne je mojim najlepsim kamaratom aj moja priatelka cize
To je úsmevné. Prišla za mnou v prvý deň, čo sme sa videli a prihovorila sa mi hlasom, ktorý ma dokáže vyviesť z rovnováhy aj dnes. A aj tak si myslela, že mám otrasnú sukňu po mame.
ja veľmi medzi najlepším a druhým najlepším kamarátom nerozlišujem, to som robila v škôlke...mám 4 úžasné priateľky, ktoré by som nevymenila za nič na svete...no a k tvojej otázke: spoznali sme sa zväčša v škole, prípadne po spoločnej známosti...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
ale momentalne je mojim najlepsim kamaratom aj moja priatelka cize