Ísť niekam len kvôli kamarátovi? A potom jeden z vás bude 4 roky ľutovať, že tam vôbec išiel . Kde berú každého? Ja mám pocit, že už všade okrem gympla berú každého...
@bloodypunk aj na gympel berú každého, to akože tie pseudoprijímačky ich niekedy majú preriediť, ale bohužiaľ
@phoenko tak kašli na školu a choď robiť, keď by to nebol problém... ale nie. Neviem ako berú na hotelku, ale viem, že keď si nájdeš súkromnú školu tak ťa vezmú na 100%.
Fúúha..divné, že kvôli kamarátovi ísť na školu.. dávaj si pozor, aby si to potom neoľutoval..
a k tej škole.. skús v Prešove.. Stredná odborná škola obchodu a služieb, Sídlisko duklianskych hrdinov 3 toto skús , tam by vás mali vziať oboch ↓↓↓↓↓
@phoenko fuuu, to ti neviem povedat... ako urcite to nie je nic strasne, predsa len je to "iba" stredna skola... skus pohladat na internete, ci nemaju stranku, alebo sa ist spytat priamo tam, popripade zavolat atd.
Ist niekam len,aby si bol spolu s kamosom? To je blbost... len aby si to o par rokov nelutoval.... Aj ked si teraz hovoris, ze nie... never tomu, chod tam kde chces ist ty a nie tam kde chce ist tvoj kamos.... btw myslim si ze na hotelovku vas zoberu, teraz beru vsade, omnoho horsie je potom sa tam udrzat, ked clovek ide na nieco na co nema....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
@phoenko tak kašli na školu a choď robiť, keď by to nebol problém... ale nie. Neviem ako berú na hotelku, ale viem, že keď si nájdeš súkromnú školu tak ťa vezmú na 100%.
btw je blbost chciet ist na taku skolu, kde ta vezmu aj s kamaratom.. ver mi... radsej si chod za tym, kde ta to naozaj taha
U nás sú prijímačky na takej úrovni, že mám pocit, že chodím na osobitnú.. neviem ako to je na iných školách
a k tej škole.. skús v Prešove.. Stredná odborná škola obchodu a služieb, Sídlisko duklianskych hrdinov 3 toto skús , tam by vás mali vziať oboch ↓↓↓↓↓
» souopo.edupage.org/...