ja by som si vybrala ten prvy lebo ma vacsi pocet pixelov a tym budu fotky kvalitnejsie ako z toho druheho, ale ak by som ti mala poradit tak ani jeden, za lepsie ceny najdes lepsie fotaky napriklad na akuciach ako aukro.sk
to je jedno, su skoro rovnake, ten pocet pixelov velmi nezavazi, pretoze senzor maju obidva rovnaky, takze vyssi pocet pixelov nemusi byt ziadna vyhra a s kvalitou fotiek to nespravi nic.
ani jeden, keby som nemala vlastny fotak a mala by som sa rozhodovat medzi tymito, tak ani jeden, lebo maju AA baterie, ked uz, tak radsej fotak s vlastnou bateriou a nabijackou. Mala som fotak s tuzkovymi baterkami, je s tym ostara vlacit vsade so sebou dalsie dve nahradne, keby sa ti vybili a este velku nabijacku do zastrcky na 230V. Je to jednak tazke a velke A ked mas origos baterku s fotacikom, tak to mas len maly platok, strcis do vrecka a ficis A nabijacka byva tiez uz mala
@krutafunebracka myslis? mozno ine fotaky majju iny system pri vyberani baterie, ale moj nazor je, ze je mat jednoduchsie a praktickejsie druhu baterku.
skús si niečo vybrať a pozri si cenu na pixmania.com - skúsenosti zatiaľ dobré.
Ako vidím tak chceš maličký kompakt - je ich strašne veľa stačí si vybrať - objektívy by som vyberal buď leica alebo carl-zeiss - no je to na tebe - každému iné vyhovuje
Veď nie každému sa chce vláčiť so sebou celú brašňu optiky
@18julliq18 Ja mám Canon 40D, ale ten si určite kupovať nebudeš.
@antja Ja mám Canoňácke baterky, ale mám jednu a potom ešte jednu náhradnú, keby sa mi vybila. Ale v úplne starom som mala obyčajné, tak to som mala asi dvojo náhradných, to bolo fajn. Ale to ma štve, že nemám aj do mobilu nejakú náhradnú, lebo je to o nervy, keď sa mi vybije.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
osobne by som nebral ani jeden
Ako vidím tak chceš maličký kompakt - je ich strašne veľa stačí si vybrať - objektívy by som vyberal buď leica alebo carl-zeiss - no je to na tebe - každému iné vyhovuje
Veď nie každému sa chce vláčiť so sebou celú brašňu optiky
@antja Ja mám Canoňácke baterky, ale mám jednu a potom ešte jednu náhradnú, keby sa mi vybila. Ale v úplne starom som mala obyčajné, tak to som mala asi dvojo náhradných, to bolo fajn. Ale to ma štve, že nemám aj do mobilu nejakú náhradnú, lebo je to o nervy, keď sa mi vybije.