uf, momentálne som na tom finančne dosť zle, takže určite myslím aj na peniaze, ale mať ich by ma neurobilo šťastnou, skôr by len vyriešilo niektoré problémy, ktoré ani nie sú tak akútne...
neviem, ci stastnou by ma dokazali urobit, ale nestatnou asi ano.. ak by som nemala ziadne tie eura, bola bez prace, alebo tak, tak by som dvakrat stastna nebola ... myslim, ze by ma uspokojilo (nie urobilo stastnou) asi tolko na prezitie aby clovek mohol byt stastny a nemusel sa bat o to, co si zajtra vezme do ust ...
Kazde €uro by bolo dobre. Starorodicovsky aj rodicovsky barak chce renovovat, chata chce renovovat, aj ploty, a zahrady chcu rekultivovat, na autach su chyby, ktore sa daju vychytat len v servise a vymenou dielcov a . . . je toho na niekolko generacii.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Ja som spokojná,aj ked máme so sestrou iba malú pokladničku,v ktorej je asi 70 centov-Je to naša kasa na darčeky
prepáč, ale ak nie som šťastná bez peňazí, ako budem šťastná s nimi???