raz mi písal jeden, že keď mu dám nohavičky a ponožky tak mi dá 100 eur, tak som mu povedala, že nech mi ich pošle na účet a ja mu nejaké pošlem poštou, ale odmietol, že sa chce stretnúť osobne, takže z biznisu nič nebolo
často aj mojej bívalej písali že jej dajú 200eur za nohavičky a podobne, tak sme raz zo srandy išli na to stretnutie -ten chlap povedal ze kludne moze priviest aj svojho partnera ked sa bojí, a výsledok bol taký že nikto nikam neprišiel.
mne tí ľudia prídu ako osamelí chudáci ktorí nemajú ako inak upútať pozornosť nejakej holky a aspon takýmto štýlom si s nejakou píšu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
tu najdeš čo hladáš..........filip
» www.domina.sk/allboard.php?ac...
pred nedavnom tu nikola pisala o footfetishe a ty teraz o socks fetishe ? co bude nabuduce toe fetish alebo alebo koleno fetish ?
často aj mojej bívalej písali že jej dajú 200eur za nohavičky a podobne, tak sme raz zo srandy išli na to stretnutie -ten chlap povedal ze kludne moze priviest aj svojho partnera ked sa bojí, a výsledok bol taký že nikto nikam neprišiel.
mne tí ľudia prídu ako osamelí chudáci ktorí nemajú ako inak upútať pozornosť nejakej holky a aspon takýmto štýlom si s nejakou píšu.