čítala som tu názor, v ktorom bola hláška "bezduchosť" mierená na ľudí, ktorí možno nemajú taký blízky vzťah k filozofii, či k psychológii (ktoré dnes letia aj tam, kde nemajú) (o náboženstve ani nevravím) , alebo sa o ňu neobtreli nikdy v živote...mám po
ja mám veľmi blízky vzťah k filozofii či k psychológii.. no napríklad aj napriek tomu si o mne myslia mnohí ľudia, že som jak ľad, chladná, bezcitná... čiže toto nejako s tým nesúvisí si myslím...
každý či chce abo nie si min. raz za život "zafilozofuje" a každý z nás podľa istej filozofie žije... či jeho život tvorí len zábava a pod., alebo sa zaoberá aj zmysluplnejšími vecami...
keď si niekto povie, že chce žiť bohémskym spôsobom života, žije si tak, ak si niekto zvolí cestu takú, že bude sa napr. stále vzdelávať a spoznávať nové veci...
psycho, no dobre, ale nemoze mat clovek nazor na vsetko, ani na polovicu, ani nemusi mat nazor na nejaku aktualnu temu, ked ho to neberie, ja napriklad nemam nazor na meciara trebars, lebo ma jeho ako ani ina politka nezaujima, a som rpeto bezducha? no jasne, ze nie, lebo to nie je filozofia takze som asi bezpolitična, a to je "hriech": smiley:
ja bezdychost pouzivam na ludi ktori:nikdy nic nevymyslia sami,opakuju vtipne hlasky po druchych ludoch,vzdy sa drzia nazoru vacsiny a hraju tak povediac '' na vsetky strany'' aby s nikym neboli za zle ale neberiem to ako niaku brutalnu urazku hold akceptujem ze kazdy musi niako prezit a kto nema fantaziu musi ju kradnut
suhlasim, mimo toho fantasy ma v sebe kazdy, lebo kazdy bol deckom, a dieta ma fantasy, uz co z neho vyrastie a kolko v sebe ponecha priestoru na fantasy, je tym spôsobom zivota, ktory vedie
nemyslim fantaziu typu: lietajuca cokolada myslim fantaziu vediet co so sebou vediet ako s ludmi vediet sa vynajst vediet pobavit nestat jak kol v plote ale hlavne neprizivovat sa na druhych ale byt sa sebou a pritom vediet zaujat s tym sa clovek nenarodi bud to ma v sebe ale potom niekde nieco pocuje alebo vidi a opakuje jak papagaj
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
každý či chce abo nie si min. raz za život "zafilozofuje" a každý z nás podľa istej filozofie žije... či jeho život tvorí len zábava a pod., alebo sa zaoberá aj zmysluplnejšími vecami...
keď si niekto povie, že chce žiť bohémskym spôsobom života, žije si tak, ak si niekto zvolí cestu takú, že bude sa napr. stále vzdelávať a spoznávať nové veci...