jj hentu ryzovu, jahlovu, pohankovu, cirokovu jem uz asi 3 mesiace vkuse kazdy den a nemozem sa ich dojest proste favourite breakfast pre mna. s kakaom, kokosovym olejom, datlovym sirupom, chia semienkami, konopnymi semienkami a bananom. MNAM
@Purenarcissism Pozri, ak by niekto vyskúšal zlepšiť si imunitny systém a začat sa detoxikovať to znamená vyčistit si svoje telo od odpadkov (to všetko stravou a športom) tak never mi, ale priznaky celiakie budu menšie i keď je to vrodená choroba.
@hamaid Tak celiatik má možnosť aj proste vylúčiť všetko jedlo, ktoré by mohlo obsahovať lepok a neriešiť náhrady... A pri vysadení lepku ustúpia aj príznaky, ale pochybujem, že ak si telo poriadne prečistí a potom si dá potravinu s lepkom, tak mu naň telo nezareaguje. Druhá strana mince je, že ak sa mu podarí žiť týmto štýlom, už asi ani lepkové potraviny skúšať nebude
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
a k otazke steak.
nie vsetci celiatici su celiatikmi kvoli tomu ze chcu byt zdravi ale ze nemaju na vyber
a inak sa vam cudujem ze sa na to date, ja som tie chleby a podobne grcky jedla a vobec mi to nechuti
ale kukuricne placky su fajn