Fakt a kto ju akože nosí? Možno tak zasraní FANATICI! Už to tu minule bolo. Žiadnu takú kravinu nosiť nemienim a už vôbec nie podporovať také SRAČKY!!!
Nech „žijú“ POTRATY, Herodes, Marie Fikáčková, ja a harakiri, ale hlavne nie decká!!!
@10 ja to radšej ani nepozerám Teda niekedy som bol za potrat ale po zhliadnutí podobných záberov sa moj pohľad radikálne zmenil. Druhý krát ma to pozerať už nedonúti nik
@13 nejde o to ako to vyzerá...áno, nie je to nič príjemné ale čo by si poradil takej 16-ke čo ju niekto znásilní a čaká z toho dieťa? aby ho vychovala v kresťanskej láske? pfú..
dobre, tak je lepsie, ak si mladi rodicia nechaju dieta, na ktore nemaju peniaze ergo ho nemaju za co vychovat a buducnost toho dietata je totalne miziva? ale ved hlavne, ze matka nesla na potrat.. vsak nech to decko znici sam zivot.
preto existuju rozne antikoncepcne metody aby sa cislo potratov zmensilo..
a ked zlyhaju, alebo proste niekto na antikoncepciu jebe tak proste s tym stat nic neurobi.. tym, ze sa potraty zakazu, tym sa nic nevyriesi.. robit sa budu legalne alebo nelegalne.. mala by sa robit na skolach a v rozynch vychovnych ustavoch osveta. ale ked tak pozeram na degenerovanu mladez, tak to asi moc nepomoze..
a samozrejme, ze je tu kopec a kopec situacii kedy sa zena moze dostat do pozicie kedy sa ma rozhodnut ci si dieta vezme alebo nie. ak by ste vedeli, ze vase dieta bude trpiet downovym syndromom, nechali by ste si ho? alebo, ze sa narodi inak mentalne a fyzicky postihnute?
a samozrejme ze potrat zasiahne kazdej matke hlboko do organizmu a urcite aj do jej mentalneho stavu..
proste ti, ktori ste za zrusenie potratov, tak sa vam bud nestalo nic hrozne alebo ste asi zrejme nabozenski fanatici..
no vlasne zase sa tu rozvinie tema potraty,,ale nikto nikoho aj tak nepresvedci,,proste ti ktory veria ze zivot dal Boh, a ze ho dal aj dietatu ktory sa narodi vdaka znasilneniu, alebo v chudobnej rodine, tak su proti potratom, a ja sa knim priklanam, ale zase ti neveriaci pre ktorych dieta neviem co znamena, asi ze dieta sa rodi len v dobrych podmienkach tak su za potraty..kazdy ma na to svoju teoriu, a to sa asi nikdy nezmeni, asi ako to ze ci boh existuje alebo...kazdy je presvedceny o svojej pravde
potrat je vec kazdej zeny osobne. ona nosi ziveho tvora k sebe, ona k nemu bud nieco citi alebo nie. je to len a len na nej, nikto nema pravo sa k tomu vyjadrovat, kym to sam nezazil. a obzvlast nie muzi, tych sa to vacsinou osobne nedotyka. pokial nie su otcom.
A este nieco:
Ak sa zena rozhodne pre potrat, urcite tak nespravi z dlhej chvile, ale zle prepleteny osud, podmienky ju k tomu prinutia. My zeny mame v sebe materstvo zakorenene, takze faktory ovplyvnujuce zenu na takyto zasadny krok musia byt maximalne zavazne. a o ich vahe moze rozhodnut len za, o ktorej zivot ide.
no ono potrat naozaj nie je veľmi príjemný, ale človek nikdy nie je 100% chránený pred nechceným tehotenstvom....nikdy nevie kedy sa "šmykne" a ups, už je žena v tom...myslím že potrat je každého osobná vec....každý má právo rozhodovať sa sám sa seba...on bude žiť s pocitom viny..a možno tú vinu ani nepocíti....kto nechce, nemusí ísť na potrat nikoho k tomu nenútia, ale čo tí, čo nie sú na dieťa pripravení???
osobne si myslim, ze ked sa nejaka 15tka necha kym kolvek pojebat na wc na diskoteke, zasluzila by si pohnojit zivot... ale zase su tu ine pripady - dievca pouziva iny druh antikoncepcie ako kondomy, ktora nie je 100%, co nie su ani kondomy, ale pri kondome vidite, ked sa nieco stalo (puk), pri antike si to nevsimnete, nekupite tabletku po a jedneho dna nepride menstruacia... a fasa, dievca sa chranilo jak vedelo, ale nic nie je 100%... dalsim pripadom je, ze ide vecer domov a ju vojede nejaky uchyl, vo velkom sa urobi, a kedze ani tabletka po nie je 100% predsta len ostane v tom... ma si to dieta nechat?... a treti pripad je, ze zena dospela chce dieta, ide na ultrazvuk a zisti sa, ze to dieta nie je v poriadku, ze bude bud hendikepovane (nie som si ista ako sa to pise fyzicky alebo psychicky, alebo ze ma mat dvojcata a su zrastene... ma si ho/ich nechat?... raz som sa mala starat o dieta, ktore ma downov syndrom... mala som s nim vydrzat len par hodin, ale mala som dost, to dieta si neuvedomovalo co je spravne... spadol mu pohar na hruby koberec a nerozbil sa, zrejme si pomyslel, ze nieco nie je v poriadku, ked pohar sa ma rozbit... chytil ho a vyhodil cez dvere na terasu... a potom hadzal o zem ine veci, napriklad radio, pretoze šumelo... myslim, ze kazde rozhodnutie by malo ostat na zene
no potrat ako taky je slobodnou volou zeny, a tak by mal ostat ALE:
-sex ako taky je podla mna viac nez uzivanim si, je to velka zodpovednost, a pokial ju nevie clovek (alebo zena/dievca) uniest, tak ako moze uniest potrat?
-v USA denne ide na potrat 40 000 zien, a to uz je celkom dost, chodit na potrat ako nakupovat chleba je uz prilis
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Nech „žijú“ POTRATY, Herodes, Marie Fikáčková, ja a harakiri, ale hlavne nie decká!!!
A
N
A
T
I
Z
M
U
S
kuknite si toto video,,podla mna je to hrozneee, kruta ppravda
preto existuju rozne antikoncepcne metody aby sa cislo potratov zmensilo..
a ked zlyhaju, alebo proste niekto na antikoncepciu jebe tak proste s tym stat nic neurobi.. tym, ze sa potraty zakazu, tym sa nic nevyriesi.. robit sa budu legalne alebo nelegalne.. mala by sa robit na skolach a v rozynch vychovnych ustavoch osveta. ale ked tak pozeram na degenerovanu mladez, tak to asi moc nepomoze..
a samozrejme, ze je tu kopec a kopec situacii kedy sa zena moze dostat do pozicie kedy sa ma rozhodnut ci si dieta vezme alebo nie. ak by ste vedeli, ze vase dieta bude trpiet downovym syndromom, nechali by ste si ho? alebo, ze sa narodi inak mentalne a fyzicky postihnute?
a samozrejme ze potrat zasiahne kazdej matke hlboko do organizmu a urcite aj do jej mentalneho stavu..
proste ti, ktori ste za zrusenie potratov, tak sa vam bud nestalo nic hrozne alebo ste asi zrejme nabozenski fanatici..
Súhlas
A este nieco:
Ak sa zena rozhodne pre potrat, urcite tak nespravi z dlhej chvile, ale zle prepleteny osud, podmienky ju k tomu prinutia. My zeny mame v sebe materstvo zakorenene, takze faktory ovplyvnujuce zenu na takyto zasadny krok musia byt maximalne zavazne. a o ich vahe moze rozhodnut len za, o ktorej zivot ide.
Inak ja som síce proti interupcii, ale zákon by som ponechal v takom stave ako je. Predsa je to len na danom dievčati/rodine aký má k tomu postoj.
S tým že je to na konkrétnom dievčati/žene súhlas..je to jej vec
Myslíš že páry ktoré si adoptujú dieta sa o neho nebudú starať ako o vlastné? Skôr ešte naopak...
navyše adoptovať by sa mali deti ktoré prišli o svojich rodičov a nie vyrábať zo znásilnení "materiál na adopciu"
-sex ako taky je podla mna viac nez uzivanim si, je to velka zodpovednost, a pokial ju nevie clovek (alebo zena/dievca) uniest, tak ako moze uniest potrat?
-v USA denne ide na potrat 40 000 zien, a to uz je celkom dost, chodit na potrat ako nakupovat chleba je uz prilis