celkom stačí vedieť si zuby správne vyčistiť (a nie, jedna kefka a pol minúty na to nestačí) a budeš mať zdravú farbu... hentie umelo vybielené zuby ako v reklame z @3 ky, to už ani nie je pekné podľa mňa... a potom sa postavíš pod ultrafialové svetlo a budeš svietiť ako vianočný stromček... ale keď myslíš, ok
zubné pasty nebielia, a zase netreba zachádzať do extrému s 5minútovým čistením po každom jedle možno ich budeš mať čisté, ale s oslabenou sklovinou náchylné na kazy.
smejem sa ked niekto napíše že umývaj si zuby ...nežijeme 100 rokov za opicami , myslím, že už každí normáli človek si čistí zuby, správane všetko ako má byť , ale predsa nie každí ma také fakt biele zuby ...ako aby som to uviedla na správnu mieru. ja nemám žlté zuby ! ale také normálne , ale na druhej strane nechcem otvoriť ústa a nikto oslepne...nie nie nie ....len tak jemne belšie,...( a zubné pasty na to nepomáhajú ) to sú mi zase rady , jak keby mi niekto povie že deň má 24hodín , ....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
presne toto:
» www.uniwebshop.sk/uniwebshop/esho...