Čaute. V poslednej dobe počúvam veľa o rôzných technikách bielenia zubov, či už o tých profesionálnych alebo o takých, kde si doma pripravíme pastu s ktorou si umyjeme zuby. Sám si myslím, že bielenie zubov je somarina a ani sa nechystám si bieliť zuby, a
No popravde ak by sa to dalo použiť tak 1x do roka bez akejkoľvek ujmy na zdraví tak možno by som to skúsil pred preventívnou prehliadkou u zubára ale skôr asi nie ako áno
@karchie mas pravdu zubar zopakuje vetu co stale "Nemali by ste fajčiť a dovidenia o rok." Pred tyzdnom som bol na prehliadke a mi povedal, ze v mojom veku nema pacienta, ktory by mal tak zdrave zuby
@Haytham Urcite to neskusaj. Soda je silne abrazivum, ktore nakoniec sposobi dokonca aj to, ze zuby sa budu zafarbovat este rychlejsie ako sa zafarbovali dovtedy... A citronova stava, to su kyseliny, ktore rozozieraju sklovinu, ale aj ti sposobia zbytocne vysoku citlivost zubov, ktoru nepotrebujes. Sklovina sa neobnovuje. Ak z nej ubudne, je to uz nezvratné. Ak chces naozaj biele zuby a chces pouzit overene a bezpecne produkty, tak skus napriklad znacku Crest, je to TOP v domacom bieleni zubov na svete. Mas tu aj kopec skutocnych overenych pouzivatelov, nie nejakych anonymov na internete, ktori mozu napisat hocico » obchody.heureka.sk/bieliace-pasiky... Ak by existoval nejaky nespokojny pouzivatel, bol by tam, kedze by sa tam urcite ozval - kazdy, kto tie produkty objedna, ma 10 dni po objednavke v maily dotaznik spokojnosti a nespokojny clovek by ho s radostou vyplnil a postazoval sa, ale nie je tam nikto taky. Co svedci o kvalite, ktoru mozem potvrdit aj ja podla svojich skusenosti so znackou crest.
Pasty swisdent nie su zlé, ale nejake extra biele zuby z nich este nikto nemal, kedze su to len obycajne pasty ako vsetky ine oznacovane slovom "whitening". Ani mne nepomohli, ked som po nich siahol ako po prvych, kedze sa daju lahko kupit v kazdej drogerii ako kazda ina bezna pasta. Velmi sa od tych ostatnych nelisia, iba ak vyssou cenou, kedze sa propaguju ako svajciarske a to ma podnecovat pocit nejakej kvality odvodzovanej od zauzivanych pojmov "svajciarska cokolada" ci "svajciarske hodinky". Nie vsetko co je svajciarske musi byt hned byt aj uplne top. Tak ci tak, treba brat do uvahy, ze ziadna zubna pasta ti zuby nevybieli, ak su zafarbene napriklad fajcenim, kedze toto zafarbuje zuby hlboko do zuboviny a tam sa pasta v ziadnom pripade nedostane. Taktiez dlhodobe pitie kavy sposobi zafarbenie do hlbky. Na toto pasty nestacia, tam treba siahnut napriklad po pasikoch, kedze tie vedia zoxidovat farbiva vo vnutri zuboviny, kde sa inak pasta nedostane. Treba mat ale samozrejme zuby bez kazov a bez zapalu dasien, aby sa mohli bielit. Ale tu sodu s citronom fakt neskusaj Spravne hovoris, ked hovoris, ze je to somarina. Su to domace "babské" recepty, ja ich volam dokonca aj "detinské" recepty, kedze ony doslova take aj su...
Soda citron.. Rozoziera to sklovinu...ale ked ti ju rozozere zubarka ti moze natiahnut novu sklovinu....poznam zensku ktora si cisti zuby popolom po vyhorenom dreve...ako ma ich pekne biele ale dasna ma hrozne a bohvie co spravi ta soda s tymi dasnami....a potom mat odhalene krcky...neviem ja som zacala pouzivat signal white nov z tej reklamy sice to moc nevybieli ale akosi sa mi zda ze mam po nej predsalen bielsie zuby
soda bikarbona a citron ti totalne znici sklovinu, ja som vyskusala si davat do pasty kusok kokosoveho oleja a vidim uz ucinky ze su zuby bielsie. a takisto cyskusaj olejovu terapiu kazde rano! » www.naureus.sk/blog/detail/15-...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Potom uz len savo.
Ak bude ucinkovat, ozvem sa.
Skus ten citron, to sklovina prezije.
skús toto...táto je fakt dobrá, dá sa kúpiť v pohode na Slovensku » swissdent.ch/en/...
ale treba si uvedomiť, že niektorí ludia majú prirodzenú farbu skloviny trošku dožlta, to sa dá riešiť iba bielením u doktorky
ak chceš vybieliť preto, lebo piješ kávu/fajčíš/atď, tak na to je táto pasta ideálna...
treba ju používať dlhodobo, takže si kúp rovno tri
Pasty swisdent nie su zlé, ale nejake extra biele zuby z nich este nikto nemal, kedze su to len obycajne pasty ako vsetky ine oznacovane slovom "whitening". Ani mne nepomohli, ked som po nich siahol ako po prvych, kedze sa daju lahko kupit v kazdej drogerii ako kazda ina bezna pasta. Velmi sa od tych ostatnych nelisia, iba ak vyssou cenou, kedze sa propaguju ako svajciarske a to ma podnecovat pocit nejakej kvality odvodzovanej od zauzivanych pojmov "svajciarska cokolada" ci "svajciarske hodinky". Nie vsetko co je svajciarske musi byt hned byt aj uplne top. Tak ci tak, treba brat do uvahy, ze ziadna zubna pasta ti zuby nevybieli, ak su zafarbene napriklad fajcenim, kedze toto zafarbuje zuby hlboko do zuboviny a tam sa pasta v ziadnom pripade nedostane. Taktiez dlhodobe pitie kavy sposobi zafarbenie do hlbky. Na toto pasty nestacia, tam treba siahnut napriklad po pasikoch, kedze tie vedia zoxidovat farbiva vo vnutri zuboviny, kde sa inak pasta nedostane. Treba mat ale samozrejme zuby bez kazov a bez zapalu dasien, aby sa mohli bielit. Ale tu sodu s citronom fakt neskusaj Spravne hovoris, ked hovoris, ze je to somarina. Su to domace "babské" recepty, ja ich volam dokonca aj "detinské" recepty, kedze ony doslova take aj su...
sóda je moc abrazivna na sklovinu
odjebe ti to sklovinu, ak to neodhadnes, a budes mat krasne biele zuby, ktore sa ti za mesiac pokazia