Čaute. Som prváčka na bilingválnom gymnáziu na Myjave.Pozerala som si súkromnú školu podnikania v Senici a budúci školský rok tam otvárajú odbor aj bilingválny. Myslíte že sa mi oplatí zostať račej na gymnáziu alebo ísť na školu podnikania s tým,že v pods
@0 podľa mňa prestupovať je bezpredmetné v tvojom prípade......ak máš stratiť rok tak to nie je bohviečo, a ak ťa tak baví to podnikanie tak môžeš byť v tomto smere zamestnaná aj s tvojou aktuálnou školou pretože gymple sú všeobecného charakteru, tam ťa pripravia na akúkoľvek školu v treťom,štvrtom ročníku sú volitebné predmety a medzi nimi je aj podnikanie, ekonomika atď takže podla mňa neprestupuj ale každopádne je rozhodnutie na tebe
@natussha ja som chodil na súkromku do Senice a prestúpil som odtiaľ na bilingválnu obchodku do BA a bola to najväčšia chyba eveeer ! Na súkromke v SE je fakt fajn, je to súkromná škola, zabezpečia ti lektorov jak mraky, naučíš sa tam využívať tie veci čo sa učíš v praxi fakt dobre . Je tam slabá matematika ale . Ináč je to super škola a často ľutujem, že som odtiaľ odišiel
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
a zamestnať sa tak zostaň.