@skingirl94 podľa tabuliek úspešnosti študentov na maturitách, prijímacích skúškach na vš a zamestnať sa sú bilingválne školy najlepšie. Ja mám dôkaz, ty nie. Myslím, že som tvoj "argument" zrefutoval dostatočne.
@tosom uuuuu uz cvicis argumentiky a upln ze hrda som na teba
@skingirl94 a na tebe sa dost smejem slecna, pretoze tie tabulky z oficialnych zdrojov su prave o tom co student berie do uvahy pri vybere skoly, teda aspon ti inteligentnejsi.... a len tak medzi recou, ja som na bilingvlanom, ktore je zhodou okolnosti najlepsou SS na Slovensku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Taktiež OA Kukučínova v Trnave, taktiež považovaná za najlepšiu strednú školu (aspoň tabuľkovo) má tiež bilingválne štúdium.
@skingirl94 a na tebe sa dost smejem slecna, pretoze tie tabulky z oficialnych zdrojov su prave o tom co student berie do uvahy pri vybere skoly, teda aspon ti inteligentnejsi.... a len tak medzi recou, ja som na bilingvlanom, ktore je zhodou okolnosti najlepsou SS na Slovensku