to je pravda, že SSAG v žiline stojí za prd, je súkromné a nevyšiel odtiaľ nikto, kto by vedel po anglicky. ja som vychodila francúzske bilingválne tiež v žiline, to je úplne o niečom inom a navyše tam boli takí dobrí učitelia, že som si namiesto maturity spravila štátnicu z angličtiny
O Sučanoch som premýšlala ale neviem,,ideme sa tam sťahovať tak mi prišlo také najvhodnješie toto gymnázium .... sííce keď som tam bola na dni otvorených dverí tak tie decká O ..... Uf to je fakt také zlé .....Neviem ked som tam bola mi došlo také aj v pohode ,,,ked tam majú tých ang.učtelov .... Ale premýšlala som si že či to nebude také zložite sa ičiť tie látky po anglicky a tak ... každý mi hovorí že to gymnázium stojí za nič ... uff ... No somm zvedavá sama čo bude .. Ďakujem za informáciu kissing_heart:
Ja teraz si dávam prihlášku do Prešova na bilingválne na anglické ale aj do Košíc na francúzske Niektorí mi hovorili že mám ísť do Sučan, že je to fajn škola , ale pre mňa je to ďaleko....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
ja som v Sučanoch na anglickom - štátnom.
Mne sa nezdá také zložité mať všetko v angličtine. Si myslím ,že skor či neskor si zvykneš...