Ahojte, som tretiačka na bilingválnom gymnáziu v Tisovci a dnes som stratila poslednú chuť chodiť sem a chcem prestúpiť, takže prosím všetkých, čo chodia/chodili na anglické gil. gym. aby ste mi napísali skúsenosti z tých vaších, a či mi odporúčate tam pr
vo štvrtok som domaturovala v Sučanoch a aj podľa mojich vysledkov prijimaciek a podla vseobecneho dojmu si stojimza tym, ze na dobre pripravili na zivot i dalsie studium. suhlasia so mnou aj tabulky
Ja som chodila na bilingválne do SNV a prestúpila som. Takže asi tak. Ale poradiť ti neviem, každé bilingválne má svoju úroveň, takže ak je to tvoje na dobrej, tak nevymýšľaj a pekne to tam dochoď, už máš pred sebou len dva roky.
Sučany sú asi topka, podľa @2 aj iných fór/prieskumov
Jedna baba od vás išla po prvom roku na evan. bilingv. v BB, no ohľadom výučby.. tu na teba nemajú také nároky ako v Tisovci, no od toho sa odráža aj kvalita znalosti jazyka..
ja som skončil pred týždňom EGJT v Liptovskom Mikuláši... pokiaľ si ctižiadostivá a budeš sa škole venovať aj sama tak je to v klídku... niektorí vedia vyjsť v ústrety, niektorí nie... ak si lama ktorá chce len prejsť tak sa udržíš tiež
@aprilynne súkromné dôvody, no pripojila sa tam aj taká vec, že dnes sme si vyberali semináre, a ja som kvôli tomu, aby som na tejto škole zostala zahodila možnosť študovať chémiu a biológiu (aj tak by som na to asi nemala) a chcela som si dať niečo iné, lenže to vyzerá tak, že sa polka seminárov ani neotvorí a predmety ktoré ma bavia majú strašných učiteľov a znechutili mi celé učenie.
nuž.. (zase sa pozastavujem nad tým, že asi všade si vyberajú semináre dva roky dopredu iba my nie
Noo, tak odporúčam potom BB, ohľadom učiteľov.. teda, je to individuálne (kto čo aký predmet učí a aký je..) ale vo všeobecnosti nemajú žiaci odtiaľ dáke problémy s učiteľmi.
Ak chceš viacej vedieť, TS
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Jedna baba od vás išla po prvom roku na evan. bilingv. v BB, no ohľadom výučby.. tu na teba nemajú také nároky ako v Tisovci, no od toho sa odráža aj kvalita znalosti jazyka..
Prečo inak chceš ísť preč odtiaľ?
Noo, tak odporúčam potom BB, ohľadom učiteľov.. teda, je to individuálne (kto čo aký predmet učí a aký je..) ale vo všeobecnosti nemajú žiaci odtiaľ dáke problémy s učiteľmi.
Ak chceš viacej vedieť, TS