Ahojte, potrebovala by som trošku poradiť. Idem na strednú a rozhodujem sa či to bude Bilingválne v ZA (franina), Bilingválne Sučany alebo GVO... Najradšej by som sa učila anglinu, ale nechcem ísť na intrák :/ A o GVO sa hovorí, že je to dosť ťažká škola,
boze moj tak by som isla na taky intrak! to musi byt uplne uzasne, jedina vec co mi vadi na intraku je ze mozes dostat jebnuteho spolubyvajuceho, ale co ti jebe gymnazium na intraku, hura do toho
bilingvalne sa ti urcite oplati viac francuzske, pretoze anglictinu sa v dnesnej dobe naucis aj za rok ja som na vseobecnom gympli, lebo som chcela ist na anglicke a to by som tiez musela byt na intraku a tiez som nechcela, a teraz lutujem, ze som nevyuzila sancu ked som bola prijata na francuzske u nas v meste
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
najlepší ludia, najlepse akcie, najlepsie okolie
@ssnehulienka súhlas aj ty
naozaj, so mrada ze som tam.
dva roky na GVO a teraz idem na intrák do Bratislavy na GJH, bilingválny dvojročný program.