Ísť na bilingválne gymnázium bola najlepšia voľba akú som spravila, čo sa týka výberu SŠ hlavne sa uč od začiatku a priebežne (hlavne v prváku) a nebudeš mať žiadne problémy
@girasol8 co ide samo, spanok? hej, to je pravda, pokial ta zvysok skoly nenakazi nejakou neurozou alebo nebodaj zavislostou na dosahovani najlepsieho vykonu na svete v uceni/v hocicom. dohovorila som. A teraz sa idem nabiflit 20 stran na estetiku po francuzsky. Do rana este daleko.
V mojom zivote to hodnotim ako dobre rozhodnutie. Z toho co mi dala ta skola, cerpam aj nadalej. Naucila ma na sebe pracovat a ist si za tym, co chcem. Ja som chodil na GBAS, ale ake je to inde tak to neviem. Rozhodne to bola dobra priprava na akukolvek vysku a moznoze sme mali toho trosku viac ako inde, ale nikdy sa mi to nezdalo nejake narocne. Tazka stredna podla mna neexistuje.
@corwinuss ja by som chcela ist na toto gymnazium ale musim chodit na internat, co mi absolutne neprekaza, ale neviem ci ma lakaju mesta vrutky a martin kam by som musela chodit na intrak. Mas s nimi nejake skusenosti? dakujem
@sand O intrakoch veru toho moc neviem, kedze ja som dochadzal. Ale myslim si, ze MT je vcelku v poho mesto. Urcite ak by si zalozila forum, tak by sa ti nejaki terajsi alebo byvali studenti ozvali a poradili ti ohladom intrakov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
@beatlesgirl ale vieš,ja ich nechcem desiť,ono to ide nejako samo....