Chodím na ZŠ som v 8. roč. a plánujem ísť na bilingval práve na slovensko-anglické na gjh. Odprúčate mi to či skôr zostať na ZŠ a ísť z deviny, ale tak viete láka ma ten jazyk a nemusím robiť monitor a tak či tak mi ZŠ začína liezť totálne na nervy. Mala
GJH, teraz tam všetci chodia a vraj je to kravina...
A môžem ti povedať, že ak raz prídeš na bilingválne tak po roku odtiaľ neodídeš,teda netuším ako to funguje v Blave, ale tu sa o nás starajú na biligválnom ako o budúcich prezidentov, nedala by som si na túto školu dopustiť..
A určite z osmičky, všetky tie dôvody čo si vymenovala sú presné.
určite choď z osmičky, a keď sa ti náhodou nebude páčiť, tak aj keď po roku prestúpiš, stále to bude ako keby si dochodila základku do deviny a potom normálne išla na strednú... za pokus to rozhodne stojí
kokos ist na bilingval kvoli tomu aby si sa vyhla monitoru a potom o rok odist tak to nemam slov...radsej nechaj miesto niekomu kto tam fakt chce ist a chce ist na celych 5 rokov....bud tam chod a ostan 5 rokov alebo vobec,,,,
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
po roku prestup okej vela ludi to robi ale za ten rok sa nejako uplne turbo super po anglicky nenaucis
A môžem ti povedať, že ak raz prídeš na bilingválne tak po roku odtiaľ neodídeš,teda netuším ako to funguje v Blave, ale tu sa o nás starajú na biligválnom ako o budúcich prezidentov, nedala by som si na túto školu dopustiť..
A určite z osmičky, všetky tie dôvody čo si vymenovala sú presné.