Ahojte. Teraz budem končiť 8. ročník a idem na bilingválne gymnázium Konštantínova 2 Prešov. Je to podľa vás dobrá škola? A je tu niekto kto tam na budúci rok tiež ide? Zaujímalo by ma s kým budem v triede a či tam vôbec bude niekto z môjho okolia. A keď
Ja som tam teraz zmaturovala, ibaze nie na biligvalke ale na 8 rocnom som bola skola je to dobra, ak vychytas dobrych ucitelov je to fajn ..
Biligvalci sa nestazovali
Bude mi to chybat
Jeeeeej, moja skolicka tiez som bola na osemrocku a mam len a len super spomienky ucitelia su tam super (az na par vynimiek) ale fakt dobra skola, mne toho vela dala ak sa nebojis ucenia a podobne, tak urcite to je dobry vyber
ahoj, som teraz druháčka na bilingválnom ja som veľmi rada, že som si vybrala túto školu síce prvý ročník je taký, že si ešte len zvykáš na učiteľov a pod., ale väčšina učiteľov je spoko, nemáš sa čoho báť ak máš ešte nejaké otázky, kľudne mi napíš, rada pomôžem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
Biligvalci sa nestazovali
Bude mi to chybat