No ja som bola na prijímačkách z osmičky a nezobrali ma.. Fakt asi polku matiky sme nepreberali... Inak som bola aj na DOD minulý rok a škola urobila perfektný dojem Dúfam, že sa tam tento rok dostanem...
No a prijímačky pozostávajú z 2 testov. V prvom je slovina a matika (niečo ťažšie, ale podobné, ako monitor) a druhý je niečo ako test študijných predpokladov. Jednoducho také otázke na ktoré sa nedá nadrviť
A inak počula som, že tí čo šli z osmičky ľutovali, lebo to bolo na nich vraj moc ťažké...
Hah, prestížna škola na Slovensku? A inak, ja som o Sučanoch počula tiež len samú chválu, takže aj keď nemám žiadne osobné skúsenosti práve s týmto bilingválnym, myslím si, že anglinu sa tam naozaj skvelo naučíš.
Proste test všeobecných študijných predpokladov...
Sú tam také logické úlohy a úlohy na ktoré sa jednoducho nenadrvíš
Napríklad tam bol text v nejakom cudzom jazyku, myslím, že to bol nórsky a mala si vybrať možnosť, kde je napísaný obsah toho textu... No tak čo sa teraz ideš učiť všetky jazyky sveta?
GBAS - fajn škola, poznám veľa ľudí, ktorí tam chodia, dokonca som tam bola na prijímačkách aj z osmičky, aj z deviatky. Na školu som počula len chválu, ale sama si musíš určiť priority, či chceš na anglickú vysokú školu. Pretože ak chceš ísť na slovenskú, tak ti to je podľa mňa zbytočné. Pretože nebudeš mať slovenskú slovnú zásobu, čo ti bude podľa mňa dosť chýbať na slovenskej výške. Ale inakšie je to jedna z preferovaných škôl. Jednoducho to je škola, ktorá má meno.
ja som tiez na skolu v sucanoch pocula len same chvali.... tiez by som chclela ist skusit primacky najprv z 8 a ked ma nezoberu tak aj z 9.... len po vystudovani nechcem zostat na slovensku.... ked bude vediet hovorit poriadne po anglicky mozem ist uplne niekde inde.... a to je podla mna na anglickych strednych skolach super....
Super škola máš tam všetko čo chceš a ak by si tam predsa nenašla niečo o čo sa zaujímaš máš plnú slobodu si to tam založiť .) Ak chceš niečo viac vidieť počuť určite príď na Open day
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
No ja som bola na prijímačkách z osmičky a nezobrali ma.. Fakt asi polku matiky sme nepreberali... Inak som bola aj na DOD minulý rok a škola urobila perfektný dojem Dúfam, že sa tam tento rok dostanem...
No a prijímačky pozostávajú z 2 testov. V prvom je slovina a matika (niečo ťažšie, ale podobné, ako monitor) a druhý je niečo ako test študijných predpokladov. Jednoducho také otázke na ktoré sa nedá nadrviť
A inak počula som, že tí čo šli z osmičky ľutovali, lebo to bolo na nich vraj moc ťažké...
Proste test všeobecných študijných predpokladov...
Sú tam také logické úlohy a úlohy na ktoré sa jednoducho nenadrvíš
Napríklad tam bol text v nejakom cudzom jazyku, myslím, že to bol nórsky a mala si vybrať možnosť, kde je napísaný obsah toho textu... No tak čo sa teraz ideš učiť všetky jazyky sveta?