Prečo nie? Z gympľa musíš ísť na medinu a keď získaš titul MUDr., budeš si robiť špecializáciu- v tvojom prípade odbor patológia. Ale gympeľ vôbec nie je podmienkou, môžeš ísť aj zo strojníckej, podmienkou je len 4- ročné štúdium, matura a úspešné prijímačky.
Asi nie. Oni ti musia dať čas na naučenie sa 1 látky napr. Z biologie, takže logicky z nej preberiete menej tém,takže neurobíš skúšky- nedostaneš sa na školu
Ak chceš ísť na výšku do zahraničia, choď na bilingválne. Ak chceš skysnúť na Slovensku, stačí ti obyčajné gymnázium
a @kaylee ten jazyk rozhodne nezabudne a hodí sa jej to v rôznych situáciách. Plus tá úroveň jazyka na akú sa dostane na BG, ak je to poriadna škola, to už nebude ľahké zabudnúť, veď bude v tom jazyku žiť preboha Napríklad ja som na anglickom a svoju angličtinu každodenne využijem, nedá sa to zabudnúť podľa mňa aj keby som už bola 20 rokov preč
@cmuka12311 ale zabudnes neboj nic
ja som zila rok mimo a vedela som miestny jazyk celkom normalne akoze rozpravala som vsade nim aj v skole aj vsetko
potom som sa vratila domov a isla zase niekam inam robim ine veci uz 3 roky a tomu jazyku sa pomimo nijako nevenujem a som rada ked plynulo poskladam 5 suvislych viet ktore sa skladaju aj z inych slov ako tych 50 zakladnych ktore si asi budem aj na smrtelnej posteli pamatat
pokial pojde na vysku na slovensku/cesku, zit tu, studovat v slovencine tak medina je dost casovo a nielen casovo narocna na to aby na cibrenie jazyka uz neostaval cas
@lara771 strašne pičoviny v štvrtáku si polku rozvrhu tvorim sama, v piataku uz komplet cely.. takze tuto slecna si tam mozedat tolko biologie a chemie kolko sa jej len zapaci
jasne, ze sa to da, nepocuvaj ich ja som tiez chodila na bilingvalne a vela z nas ostalo na slovensku na skolach, na ktore nas nejako specialne nepripravovali a ide to.. od nas sli niektori na psychologiu, biologiu, atd. ked si das doucko pred prijimackami a venujes tomu nejaky cas, mas velku sancu dostat sa kam chces.. a navyse vsetko zavisi od vyucujucich, mozno nakoniec ani doucko potrebovat nebudes, ale podla mna je to tak na kazdej skole keby ma napr ucil biolu a chemiu moj matikar zo strednej, pravdepodobne som teraz na medicine no a jazyk som nezabudla, ale to je asi indiviualne.. a to sa nim nejak extra nezaoberam, len co si sem-tam pozriem daky film, alebo si kupim knizku, ale urcite nemam pocit, ze by som na tom bola horsie ako pred styrmi rokmi, ked som koncila takze urcite nic nelutujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
otazka je naco je to dobre
ten jazyk zabudnes pokial ho nebudes pouzivat a ak planujes studovat na slovensku alebo v cesku tak je to zbytocne
a @kaylee ten jazyk rozhodne nezabudne a hodí sa jej to v rôznych situáciách. Plus tá úroveň jazyka na akú sa dostane na BG, ak je to poriadna škola, to už nebude ľahké zabudnúť, veď bude v tom jazyku žiť preboha Napríklad ja som na anglickom a svoju angličtinu každodenne využijem, nedá sa to zabudnúť podľa mňa aj keby som už bola 20 rokov preč
ja som zila rok mimo a vedela som miestny jazyk celkom normalne akoze rozpravala som vsade nim aj v skole aj vsetko
potom som sa vratila domov a isla zase niekam inam robim ine veci uz 3 roky a tomu jazyku sa pomimo nijako nevenujem a som rada ked plynulo poskladam 5 suvislych viet ktore sa skladaju aj z inych slov ako tych 50 zakladnych ktore si asi budem aj na smrtelnej posteli pamatat
pokial pojde na vysku na slovensku/cesku, zit tu, studovat v slovencine tak medina je dost casovo a nielen casovo narocna na to aby na cibrenie jazyka uz neostaval cas