Chcela by som poradiť na aké gymnázium mám ísť. Rozhodujem sa medzi EGT alebo BGMH. Chcela by som vedieť aké ťažké sú príjmačky a čo na nich býva. Zistila som že v Sučanoch býva v januári pretestovanie. Býva niečo také aj v Tisovci? Vopred ďakujem za rad
meh meh, ked budes velka, porozpravam ti pribeh o tom, ako sa par studentov z BGMH vybralo to Tisovca na EGT tvarit sa ako vyprava kdesi z prdele z azie a v Tisovci kvoli besede s nimi prerusili vyucovanie
chcela som tym povedat, ze podla mojich subjektivnych ukazovatelov i podla tych objektivnych je na tom BGMH lepsie. A neviem odpovedat na otazku ci su prijimacky tazke. pre tych co na to maju asi nie, pre tych co na to nemaju asi hej... to je dost vec pohladu
Ja som chodila na egt. Aj ked som na tu školu kus nadavala, tak som rada, ze som tam bola. Co sa týka angličtiny, tak to je na super úrovni. Vyučujú tam Američania, čiže su nútená hovoriť po anglicky, neviem, ako je to na tom druhom gympli. Prijímačky su teraz veľmi ľahké, lebo tuším ostala len anglina, náboženstvo a psychotesty, ked som ja isla, tak bola aj sjl a matika.. V tretiaku môžeš ist na rok do zahraničia, ak sa dobre ucis a v stvrtaku majú možnosť žiaci spravit si vlastnú "firmu", kde vymýšľajú vlastne produkty a chodia to prezentovať na trhy a do zahraničia. Školské akcie su tiež super mne osobne vadilo to, ze dievčatá nemajú takú možnosť športovať a prezentovať v tomto smere školu, pretože to je viac sústredené na chlapcov (futbal, florbal a tak). Tiež mi tam vadilo percentuálne hodnotenie, lebo aj ked si mala 50% z testu, tak u nas to je 5, co na inom gympli by si asi mala este 3. Dost prísne hodnotenie tam je, ale ak si sikovna, tak nebudeš mat problem neviem co take by som ti este napísala.. Ak máš dáke otázky, tak mi kľudne napis ts
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
chcela som tym povedat, ze podla mojich subjektivnych ukazovatelov i podla tych objektivnych je na tom BGMH lepsie. A neviem odpovedat na otazku ci su prijimacky tazke. pre tych co na to maju asi nie, pre tych co na to nemaju asi hej... to je dost vec pohladu