Nerobila som ale u nás mali tie isté témy, čo aj na základnej škole v učebniciach. Také klasické ako rodina, niečo o sebe, príroda...neviem aké máte učebnice
@ssnehulienka to bol btw asi najvacsi mindfuck v mojom zivote, aj napriek tomu ze som native speaker tak ma nezobralil studovat v anglictine lebo skuska bola zo slovenciny a nie z anglictiny
@ssnehulienka ano to bola jedna skuska, a potom druhy test bol len na slovencinu a matiku. a to mi pride dost blbe na skolu kde sa budem ucit len po anglicky aspon namiesto tej slovenciny nieco z anglictiny dat by mohli..
@helloxd tie otazky aj ked sa nazyvali slovencina a matematika casto boli stavane tak aby odhalili ci si dokazes spajat suvislosti.
test na anglictinu tam nie je aj kvoli tomu, ze je odveci sortovat ttych ludi na zaklade anglictiny, ak prvy rok je cisto vyhradeny na prave to učenie angličtiny aby sa ta jazykova uroven ako-tak vyrovnala. z tohto princípu tam išiel napr. môj spoluziak, ktory sa neucil po angliccky vobec - cely cas mal nemcinu. dostal sa tam lebo mu to fakt šlo a o par rokov nemal žiadny problém.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
test na anglictinu tam nie je aj kvoli tomu, ze je odveci sortovat ttych ludi na zaklade anglictiny, ak prvy rok je cisto vyhradeny na prave to učenie angličtiny aby sa ta jazykova uroven ako-tak vyrovnala. z tohto princípu tam išiel napr. môj spoluziak, ktory sa neucil po angliccky vobec - cely cas mal nemcinu. dostal sa tam lebo mu to fakt šlo a o par rokov nemal žiadny problém.