Co si myslite oplati (z oblasti angliny alebo take) sa ist na bilingvalne anglicko-slovenske mam priemer zatial 1 som osmacka D a ked tak ake je dobre v KE bilingvalne
môj názor je, bilingválne gymnázium je dobré ak fakt vieš a chceš sa ďalej učiť všetko v anglickom jazyku, ak na to máš to je jedno podľa mňa aký máš priemer ale ak nemáš na to a nebaví ťa to tak choď len na obyčajný gympel..
ak nechces robit cely zivot v medzinarodnej brandzi tak sa na to vyser anglicky sa naucis hocikedy ale ak mas jasnu viziu do buducnosti ze chces robit cojaviem diplomatku tak rozhodne tam
@klaudusqqa myslíš gymple ? podľa toho na čo sa chceš orientovať na matiku, na chémiu, na biolu, geografiu.. ja síce nie som na gympli ale tak mám tam nejedného známeho a čo sú spokojný s gymplom tak je to Gym. Alejová, Gym. Opatovská..
Ja chodím na eGjak. tam to máš čisto len na angličtinu. Nesúhlasím s názorom, že na gympel anglický len keď chceš robiť diplomatku. Väčšina ľudí čo tu je o diplomacii ani len neuvažuje. Ale je ti to platné len na to, ak sa budeš angličtine venovať niekedy v budúcnosti tak veľmi, veľmi, ako napr. na školu niekde do zahraničia alebo tak.
A musíš sa tam dosť veľa učiť ak to chceš zvládať bez štvorák, takže ak učenie nemusíš, ani nepremýšľaj o tom
Tak na poštovej sú že vraj fakt že brutálne blbý učitelia ale podľa mna sú na každej škole dobrý ale väčšina učiteľov je zlých
.. len môj názor: každým rokom ide dole úroveň každej školy, už ani šrobárka nie je to čo bývalo.. ale to všetko robíme my žiaci.. a šrobárka je podľa mna také isté gymnázium ako napr. Exnarka, Opatovská, Alejová, Poštová a iné. Šrobárka má proste meno ktoré každý pozná, ale že by bolo o niečo lepšie neviem.
aha tak dakujem este porozmyslam ale fakt si newem vybrat ale asi fakt na bilingvalne kaslemm a vyberiem si nejaky gympel aa neviete nahodou ze na akom gympli je tak ze mozes ist na rok do USA ??
z vlastnej skusenosti: len nechod na francuzske- budes vediet plynule po francuzsky, to ti nikto nevezme, ale skola ide dolu vodou a mozes sa rozlucit s tym, ze ta na dobru vysku zoberu len cez priemer. Je to zaujimava skola, mas matiku, fyz, chemiu, biolu nielenze po francuzsky, ale mas i fran. system. Vsetko sranda, da sa to, az kym nepride matura zo 7 predmetov a zistis, ako si znevyhodnena (i sposobom hodnotenia) proti obycajnym gymplom, kde maju takmer automaticky, ked sa minimalne ucia, dobre znamky...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
A musíš sa tam dosť veľa učiť ak to chceš zvládať bez štvorák, takže ak učenie nemusíš, ani nepremýšľaj o tom
.. len môj názor: každým rokom ide dole úroveň každej školy, už ani šrobárka nie je to čo bývalo.. ale to všetko robíme my žiaci.. a šrobárka je podľa mna také isté gymnázium ako napr. Exnarka, Opatovská, Alejová, Poštová a iné. Šrobárka má proste meno ktoré každý pozná, ale že by bolo o niečo lepšie neviem.
Popros niekoho, nech ti zmení heslo na birdz na náhodnú kombináciu znakov.